Avea ek 8 GB nedir?

İçindekiler:

  1. Avea ek 8 GB nedir?
  2. Türk Telekom 8 gb ne kadar?
  3. Türk Telekom ek 8GB internet nasıl kullanılır?
  4. EBA interneti nerede kullanılır?
  5. Meb'in verdiği 8 GB internet nasıl kullanılır?
  6. EBA interneti canlı derste geçerli mi?
  7. EBA 8gb internet nerede kullanılır?

Avea ek 8 GB nedir?

Online İşlemler'e özel Aylık 8GB Cepten İnternet Paketi ayda sadece 42 TL! ... Paket ücreti KDV ve ÖİV dahil 42 TL'dir. Paket kapsamında, her fatura döneminde 8 GB yurt içi internet kullanım hakkı ile cebinizden internete bağlanabilirsiniz.

Türk Telekom 8 gb ne kadar?

Tarife Bilgisi
Ultra 8GB
Taahhütlü Aylık Ücret*67,31 TL
Taahhütsüz Aylık Ücret**103,01 TL
Ultra Kampanya Ücret***57,31 TL
Aylık Ücretsiz Cepten İnternet8 GB
6 satır daha•BE

Türk Telekom ek 8GB internet nasıl kullanılır?

Aylık 4 GB Ek İnternet Paketi için KALAN EK4GB yazıp 5555'e gönderebilirsiniz. Aylık 5 GB Ek İnternet Paketi için KALAN EKSTRA5GB yazıp 5555'e gönderebilirsiniz. Aylık 8 GB Ek İnternet Paketi için KALAN AYLIK EK8GB yazıp 5555'e gönderebilirsiniz.

EBA interneti nerede kullanılır?

Kampanya kapsamında data hatları hariç, tüm faturalı ve faturasız aboneler eba.gov.tr ve EBA mobil uygulamasında kullanılması için her ay aylık yurt içi 8 GB ücretsiz internet hakkı sunulacaktır. > ... EBA mobil uygulaması içerikleri dışında kalan ve canlı yayın yapılan diğer platformlardan (Zoom, Teams, Youtube vb.)

Meb'in verdiği 8 GB internet nasıl kullanılır?

Kampanya kapsamında eba.gov.tr ve EBA mobil uygulamasında kullanılması için her ay aylık yurt içi 8 GB ücretsiz internet hakkı sunulacaktır. Kampanya kapsamında Faturalı abonelerin EBA yönüne kalan bilgisini öğrenmek için KALAN yazıp 5555'e SMS gönderilmesi gerekmektedir.

EBA interneti canlı derste geçerli mi?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından verilen ve EBA sisteminde geçerli olan 8 GB'lık internet kotası canlı dersleri kapsamıyor.

EBA 8gb internet nerede kullanılır?

EBA 8 GB İnternet Alınır Türk Telekom Bireysel faturalı ve faturasız tüm Türk Telekom aboneleri, Milli Eğitim Bakanlığına ait olan eba.gov.tr ve EBA uygulaması üzerinden hizmet sunan eğitim portalına her ay 8 GB'a kadar ücretsiz erişim sağlayabilecek.