Ocean multi vitamin ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Ocean multi vitamin ne işe yarar?
  2. Ocean Multivitamin balık yağı kaç yaşında kullanılır?
  3. Ocean Multi kaç TL?
  4. Ocean multi vitamin nasıl kullanılır?
  5. Ocean Smart Gummies kaç yaşında kullanılır?
  6. 1 bucuk yaşındaki bebeğe balık yağı verilir mi?

Ocean multi vitamin ne işe yarar?

Ürünün içeriğinde bulunan B2 vitamini; normal cildin ve görme yetisinin korunmasına katkıda bulunur. Ürünün içeriğinde bulunan selenyum; normal saç ve tırnakların korunmasına, bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur.

Ocean Multivitamin balık yağı kaç yaşında kullanılır?

Ocean balık yağı şurubu 1 yaş ve üzeri çocuklarda günde 1 tatlı kaşığı (5 ml) kullanılması tavsiye edilmektedir. 5 yaş ve üstü çocuklarda gelişim problemi var ise 2 tatlı kaşığı (10 ml) kullanılması tavsiye edilir.

Ocean Multi kaç TL?

Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 44,00 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 26,59 TLŞu Andaki Fiyat: 42,47 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en yüksek fiyatına göre 2 TL (%5) daha ucuz.

Ocean multi vitamin nasıl kullanılır?

Portakal konsantreli ve bal ilaveli ocean multi, günlük alınması gerekli olan multivitamin, çinko ve omega 3 desteğini sağlar. · tavsiye edilen günlük porsiyon miktarı 2 tatlı kaşığı (10 ml)'dir. Tercihen yemeklerden sonra kullanılması önerilir. Kullanılmakta olan ilaç varsa hekime danışarak kullanılmalıdır.

Ocean Smart Gummies kaç yaşında kullanılır?

Ocean smart gummies defence, 64 adet çiğnenebilir jel formda c vitamini, d vitamini ve çinko içeren bir gıda takviyesidir. Limon ve portakal meyve aroması ile elma suyu ilavelidir. Tavsiye edilen günlük porsiyon miktarı 4-10 yaş grubu çocuklar için 2 jel form, 11 yaş üzeri bireyler ve yetişkinler için 3 jel formdur.

1 bucuk yaşındaki bebeğe balık yağı verilir mi?

Uzmanlar 1 yaşından küçük bebeklerin balık yağı takviyesi almasını tavsiye etmemektedir. Bunun ana nedeni ise besin alerjisinin oluşma ihtimalidir. Balık yağına başlamak isteyen ebeveynler çocukları 1 yaşını doldurduktan sonra bir çocuk doktorunun da onayını alarak omega-3 vermeye başlayabilirler.