Vodafone hat devir nereden yapılır?

İçindekiler:

  1. Vodafone hat devir nereden yapılır?
  2. Hattımı nasıl devredebilirim?
  3. Vodafone hattımı nasıl açtırabilirim?
  4. Hat devretmek ücretli mi?
  5. Telefon hattının kimin üstüne olduğunu öğrenme?
  6. Vodafone kısıtlanan hat ne zaman açılır?

Vodafone hat devir nereden yapılır?

Vodafone Hat Sahibi Değişikliği Nasıl Yapılır Kullandığınız Vodafone hattı başka birine devretme yada üzerinize almak için hat sahibi değişikliği formu mutlaka Vodafone mağazalarında kimlik ile beraber doldurulmalıdır.

Hattımı nasıl devredebilirim?

Devir talebinde, devralan ve devreden olmak üzere her iki tarafın devir formunu doldurup imzalaması gerekmektedir. Devreden sadece kimlik fotokopisini bırakırken devralan yeni abonelik için gerekli evrakları ibraz etmeli ve abonelik sözleşmesi doldurmalıdır.

Vodafone hattımı nasıl açtırabilirim?

Hattınızın yeniden aktif olabilmesi için:
  1. AD SOYAD KIMLIK TUR KIMLIK NO bilgilerinizi yazıp 4343'e ücretsiz SMS gönderebilirsiniz (ORNEK: DERYA YOLCU TC/KKTC KIMLIK 333333)
  2. USSD üzerinden *4343# nolu numarayı arayabilirsiniz.
  3. 4 nolu telefondan çağrı merkezimizle iletişime geçebilirsiniz.

Hat devretmek ücretli mi?

Devir için işlem ücreti alınmaz, devir alan müşteri yeni abonelik yapmış sayıldığı için ​hattı devir alan müşteriden ilk abonelik vergileri devlet adına tahsil edilir. Devir alınan hat Faturalı olarak açılacak ise; Devralan müşterinin ilk faturasına Özel İletişim Vergisi yansıyacaktır.

Telefon hattının kimin üstüne olduğunu öğrenme?

- "KIM" yazıp boşluk bırakıp 10 haneli GSM numarası' nı yazarak 7048' e sms gönderebilirsiniz. * 11842 yoluyla dilerseniz isim - soyad bilgilerinden dilerseniz telefon numarasından sorgulama yapabilirsiniz. 7048' den sms yoluyla ise sadece GSM numarasının kimin adına kayıtlı olduğu sorgulanabilir.

Vodafone kısıtlanan hat ne zaman açılır?

Tüm bankalar ile çevrimiçi olarak çalıştığımız için, hattınız faturanızı ödedikten en geç 10 dakika sonra görüşmelere açılacaktır.