iPhone 5s kılıfı iPhone 5 e olur mu?

İçindekiler:

  1. iPhone 5s kılıfı iPhone 5 e olur mu?
  2. Apple lansman kılıf ne demek?
  3. iPhone şarjlı kılıf nedir?
  4. Armor kılıf nedir?
  5. Spigen ne malı?
  6. Şarjlı kılıf nasıl kullanılır?

iPhone 5s kılıfı iPhone 5 e olur mu?

Apple'ın internet sitesinde yer alan bilgilere göre iPhone 5 ve iPhone 5s kılıfları iPhone SE modeline de uyuyor. Ancak aynı şeyi iPhone 5c modeli için söylemek mümkün değil. 4 inçlik ekranına rağmen güncel teknik özelliklere sahip olan iPhone SE, eski iPhone kılıflarıyla uyumlu olacak.

Apple lansman kılıf ne demek?

Apple lansman kılıf, marka kullanıcıları için geliştirdiği birbirinden eşsiz telefon kaplarını satışa sunar. Standart fiyatlardan daha düşüktür. Farklı malzemelerle ürettiği birçok silikonlu, mıknatıslı ve tutamaçlı gibi telefon kaplarıyla telefon muhafazasını ileri seviyeye taşırır. Telefonun elden kaymasını engeller.

iPhone şarjlı kılıf nedir?

Şarjlı kılıf adından da anlaşıldığı üzere içinde ek batarya bulunduran bir kılıftır. Görüntü olarak normal kılıflardan bir farkı yoktur. Şarjlı kılıf içindeki batarya yaklaşık olarak telefonunuzun bataryası ile aynı kapasitededir. Yani şarjlı kılıfınız olduğunda yanınızda 2 bataryanız var gibi düşünebilirsiniz.

Armor kılıf nedir?

Rugged Armor TPU kılıf parlak ve karbonfiber detaylarla süslenmiş bir koruma kılıfıdır. Özel Aircushion teknolojisi ile iç yapısındaki ve köşelerindeki hava kanallarını kullanarak darbeyi dışarı iter. Güçlendirilmiş ses ve hold tuşları sayesinde tok bir basma hissi oluşturulmuştur.

Spigen ne malı?

Spigen, Güney Kore temelli bir mobil aksesuar firması olarak faaliyet göstermektedir. 2004 yılında kurulmuş olan Spigen, cep telefonları için ihtiyaç duyulabilecek pek çok farklı aksesuar ve donanım üretmekte ve piyasaya sürmektedir.

Şarjlı kılıf nasıl kullanılır?

Şarjlı kılıfınız şarj tamamlandıktan sonra otomatik olarak telefonunuza giden gücü keser ve telefonunuza hiçbir zararı yoktur. Genellikle şarjlı kılıflarda şarja başlamak için bir tuş bulunmaktadır ve bu tuşa bastıktan sonra kılıf telefonu şarj etmeye başlamaktadır.