Söz kartına ne yazılır?

İçindekiler:

  1. Söz kartına ne yazılır?
  2. Nişanlılara ne yazılır?
  3. Nişan hatırasına ne yazılır?
  4. Nişanlanan kişi nasıl tebrik edilir?

Söz kartına ne yazılır?

Standart Nişan Kartı Sözleri Bu mutlu günümüzü bizimle paylaşmanızdan sevinç duyacağız. Nişan törenimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız. Özel günler birlikte güzel, nişanımıza davetlisiniz. Birlikteliğimizi evliliğe götüren bu yolda mutluluğumuzu sizinle paylaşmayı diliyoruz.

Nişanlılara ne yazılır?

Nişanınızı candan tebrik ediyorum.… Evlilik denilen bu hayırlı kurumun altına mutluluk ve sevgi adına daima güzel imzalar atmanız dileklerimle. Bir ömür boyu sana ve nişanlına mutluluklar dilerim. Ebedi sevgi yolunda attığınız bu ilk adımda belki yanınızda değilim ama bilin ki tüm kalbim sizinle.

Nişan hatırasına ne yazılır?

Aşağıdaki nişan davetiye sözleri sizler için uygun olacaktır. “Sonsuz bir ömre kocaman bir imza atarken sizleri de yanımızda görmekten mutluluk duyacağız.” “Mutluluğumuzu sizlerle paylaşmaktan onur duyarız.” “Bu güzel ve mutlu günümüzde, siz değerli dostlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyarız.”

Nişanlanan kişi nasıl tebrik edilir?

Nişan ve söz denilen bu hayırlı kurumun altına mutluluk ve sevgi adına daima güzel imzalar atmanız dileklerimle. Bir ömür boyu sana ve nişanlına mutluluklar dilerim. Bir yaşam boyu birbirinizi sevmeniz ve hep neşe içinde, huzurlu bir hayat sürmeniz dileğimle. Elleriniz birbirinden hiç ayrılmasın.