TÜVTÜRK araç muayene ücreti ne kadar?

İçindekiler:

  1. TÜVTÜRK araç muayene ücreti ne kadar?
  2. Muayene aylık cezası ne kadar?
  3. TÜV cezası ne kadar?
  4. Muayenesi geçmiş araç trafik cezası ne kadar?
  5. Noter ücretleri kredi kartı geçer mi?

TÜVTÜRK araç muayene ücreti ne kadar?

Bu kapsamda araç cinslerine göre muayene ücreti aşağıda belirtilmiştir: Otomobil, kamyonet, minibüs, römork ya da yarı römork araçlar için 372,88 TL. Kamyon, otobüs, tanker ve çekiciler için 462,56 TL. Traktör ve motosikletler için 189,98 TL.

Muayene aylık cezası ne kadar?

Bu tutarlar Maliye Bakanlığı Gelirler İdaresi Başkanlığı'na aktarılır. Örneğin normalde 100 TL olan ücret, son kontrol tarihinden 20 gün sonra istasyona götürülmesi durumunda 1 aylık gecikme cezası uygulanır ve cezanız ile birlikte ödemeniz gereken tutar +5 TL ile 105 TL olacaktır.

TÜV cezası ne kadar?

Eğer araç sahibi verilen süreyi aşar ve tekrardan denetimlere denk gelirse Karayolları trafik kanununa göre 34/b ceza kodu uygulanır ve 652 TL ceza öder, aracı trafikten men edilerek ve en yakın trafik istasyonuna çekici ile gönderilir. Her defasında Ek-33 belgesi düzenlenir ve sürücü her defasında ceza ücreti öder.

Muayenesi geçmiş araç trafik cezası ne kadar?

2021 Aracı Muayene Yaptırmama Cezası Ne Kadar Oldu? 2021 yılı itibarıyla aracını muayeneden geçemeyen araç sahipleri için ceza 314 TL'ye çıkmış durumda. Yani muayene yapılmış bir araçla trafiğe çıkıldığı zaman 314 TL değerinde ceza ödemek mecburiyetinde kalınmaktadır.

Noter ücretleri kredi kartı geçer mi?

Noterde banka kartı geçiyor ve ödemenizi banka kartıyla yapabilirsiniz. Kredi kartının yanında ATM kartı da geçmektedir. Noter içerisinde sanal pos cihazları bulunmamaktadır.