Hat kimin üstüne olduğunu öğrenme?

İçindekiler:

  1. Hat kimin üstüne olduğunu öğrenme?
  2. 1 kişi en fazla kaç hat alabilir?
  3. Turkcell adıma kaç hat var?
  4. Benim üzerime kaç tane hat var?
  5. Üzerine kaç tane hat var?

Hat kimin üstüne olduğunu öğrenme?

- "KIM" yazıp boşluk bırakıp 10 haneli GSM numarası' nı yazarak 7048' e sms gönderebilirsiniz. * 11842 yoluyla dilerseniz isim - soyad bilgilerinden dilerseniz telefon numarasından sorgulama yapabilirsiniz. 7048' den sms yoluyla ise sadece GSM numarasının kimin adına kayıtlı olduğu sorgulanabilir.

1 kişi en fazla kaç hat alabilir?

Tayfun Acarer “BTK 2009 yılında aldığı karar ile bir kişi adına aynı mobil telefon işletmecisi tarafından açılabilecek 'ön ödemeli bireysel hat' sayısının vatandaşlarımız için 15 adet, yabancı uyruklular için 3 adet ile abonelik tesis etmeye yetkili bir bayi tarafından aynı ay içinde bir kişi adına açılabilecek 'ön ...

Turkcell adıma kaç hat var?

Hat Özetim Turkcell.com.tr anasayfasından hesabınıza giriş yapın. Ana menüde "İşlem Merkezi" kategorisinin üzerine gelin. Açılan menüde "Ayarlarım" altında yer alan "Ana iletişim Hattı" seçeneğine tıklayın. Açılan sayfada tanımladığınız ya da kullandığınız tüm hatlarınızı görebilirsiniz.

Benim üzerime kaç tane hat var?

Tüm operatörler üzerindeki hatlarınızı sorgulamak için https://www.turkiye.gov.tr/mobil-hat-sorgulama adresini kullanarak e-devlet sistemine giriş yapabilirsiniz. Dijital Operatör Uygulaması içerisindeki ayarlar menüsü altında bulunan hesap ekleme işlemini kullanarak da adınıza kayıtlı tüm hatlarınızı görebilirsiniz.

Üzerine kaç tane hat var?

e-devlet üzerinden vatandaşlar şifre ve TC kimlik numarası ile giriş yapıldıktan sonra arama kısmına mobil hat sorgulama yazarak hizmet verilen bölüme ulaşabilirsiniz. Sorgulama tüm GSM hatlarında yapıldığı için adınıza açılan tüm hatları görebilirsiniz.