Açıköğretim Elektrik bölümü var mı?

İçindekiler:

  1. Açıköğretim Elektrik bölümü var mı?
  2. Elektrik enerjisi üretim iletim ve dağıtımı Mezunu Ne Olur?
  3. Açık Öğretim Hemşirelik var mı?
  4. Hemşirelik Lisans Tamamlama açıköğretim programına kimler başvurabilir?
  5. Alternatif Enerji Bölümü Nedir?
  6. Alternatif Enerji Kaynakları Teknolojisi okuyan ne iş yapar?

Açıköğretim Elektrik bölümü var mı?

Elektrik Enerjisi Üretim, İletim ve Dağıtımı Önlisans Programında mezuniyet koşullarını yerine getiren öğrenciler, “Açıköğretim Fakültesi Elektrik Enerjisi Üretim, İletim ve Dağıtımı Önlisans Programı Diploması” alırlar.

Elektrik enerjisi üretim iletim ve dağıtımı Mezunu Ne Olur?

Elektrik Enerjisi Üretim, İletim ve Dağıtımı bölümünden mezun olanlar elektrik teknikeri unvanı alıp pek çok kamu kuruluşunda ve özel sektörde görev alabilirler. ... Elektrik iletimini sağlayıp, kablo dağıtımını düzenlerler.

Açık Öğretim Hemşirelik var mı?

AUZEF'e bağlı olan Hemşirelik Programı, iki yıllık açık öğretim lisans tamamlama programıdır. Ön lisans diploma derecesine sahip hemşirelerin; birey, aile ve topluma, sağlık bakım gereksinimleri doğrultusunda bakım vermek üzere, bilgi, beceri ve tutumlarının geliştirilmesini amaçlamaktadır.

Hemşirelik Lisans Tamamlama açıköğretim programına kimler başvurabilir?

2014 yılında yayınlanan 6569 sayılı Kanun gereğince,19.11.2014 tarihinden önce hemşirelik önlisans programları ile YÖK tarafından belirlenen sağlık önlisans programlarından mezun olarak diploma alanlar programa başvuru hakkına sahiptirler. ...

Alternatif Enerji Bölümü Nedir?

Alternatif Enerji Kaynakları Teknolojisi, enerji ve elektrik eğitimlerinin alt dallarındandır. Üniversitelerde meslek yüksekokulları bünyesinde bulunan 2 yıllık ön lisans eğitim programıdır. ... Alternatif enerji sistemlerinin kurulması geliştirilmesi ve işletilmesi süreçlerinde görev alacak teknikerler yetiştirir.

Alternatif Enerji Kaynakları Teknolojisi okuyan ne iş yapar?

Alternatif Enerji Kaynakları Teknolojisi Teknikeri Tanımı: Klasik enerji kaynaklarına alternatif olarak sunulan; güneş, rüzgâr, jeotermal, dalga, gel-git ve akıntı ile hidrojenden enerji üretimi aşamasında her türlü donanım ve elektrik- elektronik tesislerin kurulması, çalıştırılması, bakım ve onarım işlerinde ...