Turkcell Hazır Kart nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Turkcell Hazır Kart nasıl kullanılır?
  2. Hazır Kart kaç ayda kapanır?
  3. Numara taşımada hat ne zaman açılır?
  4. Turkcell Hazır Kart ne oluyor?
  5. Turktelekom hattım ne zaman açılır?
  6. Numara taşımada yeni sim kart veriliyor mu?
  7. Turkcell hazır kart fiyatı ne kadar?
  8. Turkcell yeni kart ne kadar?

Turkcell Hazır Kart nasıl kullanılır?

Hazır Kart'ınızı kullanmaya devam etmek için: Hazır Kart'ınıza TL yüklemeniz ya da 10TL ve üstü miktarda Kredi Transfer almanız gerekir. Her yılın son 3 ayı (Ekim-Kasım-Aralık) hariç, bu işlemlerden birinin 180 gün boyunca yapılmaması durumunda, hattınız arama yapmaya, mesaj göndermeye ve diğer hizmetlere kapanır.

Hazır Kart kaç ayda kapanır?

Her yılın 1 Ocak - 13 Mart günleri arasında son yüklemesini yapmış aboneler için takip eden 92 gün, yılın kalan günlerinde son yüklemesini yapmış aboneler içinse takip eden 180 gün içerisinde hala 10 TL ve üstü miktarda TL yüklenmemesi, paket veya Kredi Transfer alınmaması durumunda ise Hazır Kart'ınız ve numaranız ...

Numara taşımada hat ne zaman açılır?

Hat taşıma işlemlerinin tamamlanması, mevcut operatörünüzdeki onay süreçlerine bağlı olarak 4 gün kadar sürebilmektedir. Hattınız kullanıma açıldığında SMS ile bilgilendirilirsiniz.

Turkcell Hazır Kart ne oluyor?

Hazır Kart'ınıza 10TL ve üzeri TL, paket yüklediğiniz andan veya 10TL ve üzeri Kredi Transfer aldığınız tarihten itibaren, 185 gün boyunca telefonunuzdan arama yapabilir, aranabilir ve tüm Hazır Kart hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. ... Arama yapabilmek için her 185 günde bir TL yüklemeniz gerekir.

Turktelekom hattım ne zaman açılır?

Türk Telekom'da hattınızın açılma işlemleri 24 saat içinde tamamlanır. Hattınız Türk Telekom'da açıldıktan sonra; size sırasıyla hattınızın sizin adınıza açıldığına dair bilgi SMSi ve tarifenizle ilgili bilgi SMSleri gelir.

Numara taşımada yeni sim kart veriliyor mu?

Numara taşıma işlemi, mevcut operatör hattının kapanması ve yeni operatörün sim kartı aktif hale getirmesi ile gerçekleşir. Abonenin eski sim kartını çıkararak yeni sim kartı takması gerekmektedir. Geçiş işlemi sırasında kısa bir süre (yaklaşık 15 dakika)iletişim kesintisi yaşanabilir.

Turkcell hazır kart fiyatı ne kadar?

Turkcell: En az 100 TL | En fazla 150 TL. Vodafone: En az 95 TL | En fazla 120 TL.

Turkcell yeni kart ne kadar?

Tavsiye edilen SIM kart değişikliği fiyatı 34,85 TL'dir.