Personel kimlik kartı kaybolunca ne yapılır?

İçindekiler:

  1. Personel kimlik kartı kaybolunca ne yapılır?
  2. Nüfus cüzdanı kayıp ilanı nasıl verilir?
  3. Kayıp ilanı nasıl verilir?
  4. Kayıp ilanı kaç saat sonra verilir?
  5. Kimlik ödemeleri hangi banka?

Personel kimlik kartı kaybolunca ne yapılır?

Kartınız çipli ve kurumunuza ile şubelerine bu kartla giriş yapılabiliyorsa hemen bağlı bulunduğunuz kurumla irtibata geçip kartınızı bloke veya iptal ettirmelisiniz.

Nüfus cüzdanı kayıp ilanı nasıl verilir?

Nüfus cüzdanı kayıp ilanı vermek için bir gazeteyi ya da haber ajansını aramanıza gerek yok. Arama motorlarını kullanarak ulusal gazetelerin kayıp ilanı sayfalarına internet üzerinden kayıt ilanı verebilirsiniz. Kayıp ilanı ücreti yayın yapılacak bölgeye göre 8 ila 50 lira arasında değişmektedir.

Kayıp ilanı nasıl verilir?

Kayıp ilanları ulusal gazetelere (Hürriyet, Sabah, Posta) Türkiye geneli baskı veya yerel baskı olarak (İstanbul baskısı, Ankara baskısı gibi) verilebilir. İlanınızı ajansımıza telefon ederek, SMS veya WhatsApp mesajı göndererek ya da e-posta yoluyla ulaştırabilirsiniz.

Kayıp ilanı kaç saat sonra verilir?

24 saatin geçmesini beklemeksizin hemen 155 Polis imdat telefonunu arayarak durumu anlatın. Çocuğunuzun adını, soyadını, yaşını, üzerinde bulunan kıyafetlerini ve rengini, kendisinin ayırt edilebilmesini sağlayacak özelliklerini bildirin ve siz de aramaya devam edin.

Kimlik ödemeleri hangi banka?

Yeni Kimlik Kartı Ücretinin yatırılabileceği bankalar şunlardır. AKBANK T.A.Ş. AKTİF YATIRIM BANKASI A.Ş. ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI A.Ş.