Idefix ve D&R aynı mı?

İçindekiler:

  1. Idefix ve D&R aynı mı?
  2. Idefix Hangi grubun?
  3. Idefix Türk mü?
  4. Kitap Yurdu taksit var mı?
  5. Kitapyurdu sipariş ne zaman gelir?
  6. Kitapyurdu üyelik iptali nasıl yapılır?
  7. Dr Kargo ücreti ne kadar 2021?
  8. Gerekli Şeyler kargo kaç günde gelir?
  9. Kitapsepeti hangi kargo ile çalışıyor?
  10. Aras Kargo Hazırlanıyor ne demek?
  11. Kargo paketleniyor ne demek?
  12. BKM kargo kaç günde gelir?

Idefix ve D&R aynı mı?

Doğan Holding'in bağlı ortaklığı Doğan Müzik Kitap (D&R), internet üzerinden kitap satışı gerçekleştiren 'idefix' ve 'prefix' markalarını bünyesinden barındıran Elektronik Bilgi İletişim Hizmetleri şirketini 11.

Idefix Hangi grubun?

Doğan Grubu'nun idefix satın alması tamamlandı - Şirket artık D&R'ın! [Son Dakika] Doğan Online'ın idefix'i satın alacağına dair Aralık 2012'de aldığımız duyumlar aldığımız yeni bir duyumla doğrulandı ancak tek bir farkla. idefix, Doğan Online değil Doğan Medya Grubu'nun sahibi olduğu D&R tarafından satın alındı.

Idefix Türk mü?

Hakkımızda. idefix, Türkiye'de kültür ürünleri denilince akla gelen ilk ve en gelişkin online yayın olmak üzere tasarlandı. ... Şu an Türkiye'nin en büyük ve en yenilikçi online kitabevi olarak yayın hayatına devam etmektedir.

Kitap Yurdu taksit var mı?

Kitapyurdu Sesli Kitap uygulamasına sınırsız erişim sağlanmaktadır. Tüm siparişlerden 2 kat puan kazanılmaktadır. Her gün verilen ilk siparişte kargo avantajı olmaktadır. Bonus, Maximum ve World kredi kartlarına 4 aya kadar taksit imkanı sunulmaktadır.

Kitapyurdu sipariş ne zaman gelir?

Teslimat yapılacak adrese göre kargo teslimat süresi değişmektedir. Türkiye içinde genellikle 1-3 gün, yurt dışında ise 2-14 gündür. Siparişinizin Ulaşma Süresi: Ürünlerin Tedarik Süresi + Kargo Firmasının Teslim Süresi olarak hesaplanmaktadır.

Kitapyurdu üyelik iptali nasıl yapılır?

KİTAPYURDU HESAP SİLME NASIL YAPILIR? Kitapyurdu hesabının taşınabilir uygulama üzerinden silinemediğini, internet tarayıcısından kitapyurdu.com'a giriş yapmanız gerektiğini belirtelim. 'Hesabım' kısmına giriş yaptıktan sonra, açılan sayfanın altında bulunan 'Üyeliğimi İptal Etmek İstiyorum' butonuna tıklayın.

Dr Kargo ücreti ne kadar 2021?

Standart kargo ücreti 7,99 TL'dir. 100 TL üstü siparişlerde ve belirli günlerde yapılan “kargo bedava” kampanyalarında kargo ücreti alınmamaktadır.

Gerekli Şeyler kargo kaç günde gelir?

Siparişleriniz onaylandıktan sonra en geç dört (4) iş günü sonunda kargo firmasına teslim edilir.

Kitapsepeti hangi kargo ile çalışıyor?

Adrese teslimatta siparişleriniz MNG Kargo, PTT Kargo ve Aras Kargo aracılığıyla teslim edilmektedir.Teslimatınızın doğru ve kolay yapılabilmesi için adres bilgilerinizi (adres,sokak,mahalle,cadde) eksiksiz doldurmanız gerekmektedir.

Aras Kargo Hazırlanıyor ne demek?

Sitemize üyelik girişi yaptıktan sonra sol menüde göreceğiniz "Sipariş İşlemlerim" bölümünde listelenen ürünlerde Sipariş Durumu alanında bulunan "Kargo Hazırlanıyor" yazısı, ürünün henüz kargoya verilmediğini, kargoya verileceği günü yada kargo firması tarafından alınması bekleniyor anlamına gelmektedir.

Kargo paketleniyor ne demek?

Paketleniyor : Üretimde olan bir ürün ise üretiminin bittiğini ve kargoya verilmek üzere paketlendiğini belirtir.

BKM kargo kaç günde gelir?

Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti. ya uzaklığına göre de kargo şirketi yaklaşık olarak 1-3 gün içerisinde siparişinizi size ulaştıracaktır. Stoklarımızda olmayan ürünlerin tedarik edilme süreleri yayınevlerine göre farklılık göstermektedir.