Turkcell sesi kim?

İçindekiler:

  1. Turkcell sesi kim?
  2. Turkcell ses kayıtları nasıl alınır?
  3. Turkcell Ses Tanıma nasıl yapılır?
  4. Turkcell ses paketi ne demek?
  5. Aşım paketi nedir?
  6. Aşım çözümü nasıl iptal edilir?
  7. Aşım yapmak ne demek?
  8. Vodafone aşım Koruma Nasıl Yapılır?
  9. Vodafone Fatura durma özelliği nasıl yapılır?
  10. Aşım çözümü ücretli mi?
  11. Aşım çözümü ne demek?
  12. Internet aşımı ne demek?
  13. Akıllı fatura ücretsiz mi?
  14. Akıllı fatura kaç TL?
  15. Akıllı fatura kampanyası nasıl iptal edilir?
  16. Akıllı fatura ek internet paketi nasıl iptal edilir?
  17. Internet limitinde durma nedir?
  18. Turkcell internet aşım ücreti ne kadar?
  19. Limitinde durma servisi ne demek?
  20. Fatura Asimi nasil kapatilir Turktelekom?
  21. Turkcell fatura bilgilerini nasıl öğrenebilirim?
  22. Turkcell Fatura Kontrol nedir?
  23. Fatura kontrol limiti ne demek?
  24. Fatura takibi nasıl yapılır?
  25. Fatura limiti nedir?

Turkcell sesi kim?

Turkcell'in, Manajans J. Walter Thompson tarafından hazırlanan son reklam filmi “Ulaşılmayanların Sesi” yayına girdi. Filmin başrolünde meşhur “Aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor…” kaydındaki sesin sahibi ve “Ulaşılamayanların Sesi” olarak tanınan Gülsüm Soydan yer alıyor.

Turkcell ses kayıtları nasıl alınır?

Turkcell'in çağrı merkeziyle iletişime geçerek dilediğiniz fatura dönemine ait arama dökümünü elde edebilirsiniz. Bunun için 532 veya 00 numaralarından birini tuşlamanız ve sizinle görüşen müşteri temsilcisine talebinizi iletmeniz yeterli olacaktır.

Turkcell Ses Tanıma nasıl yapılır?

532 Turkcell Müşteri Hizmetleri'ni aradığınızda, sesli yanıt sistemi üzerinde bir defaya mahsus 3 kez “TURKCELL BENİ SESİMDEN TANIR” diyerek Turkcell Ses Tanıma kaydınızı oluşturabilirsiniz. Nasıl İptal Ederim?

Turkcell ses paketi ne demek?

Türk-cel SES PAKETLERİ ( Hattınıza uygun Ses Paketi'ni *100# tuşlayarak öğrenebilirsiniz. ) 28 gün boyunca Her yöne 1000 Dk konuşma + Her yöne 1000 Sms + 6 Gb internet yüklenir. 28 gün boyunca Her yöne 1000 Dk konuşma + Her yöne 1000 Sms + 8 Gb internet yüklenir.

Aşım paketi nedir?

Abonelerin yurt içinde kullanım yapmalarını kolaylaştırmak amacıyla tarife girişinde abonelere İnternet Aşım Paketi, Konuşma Aşım Paketi ve SMS Aşım Paketi otomatik olarak tanımlanmaktadır. ... İnternet Aşım Paketi, müşterilerin bulundukları tarifedeki, tarifenin internet haklarının bitiminden sonra devreye girer.

Aşım çözümü nasıl iptal edilir?

Kullanımınızı kısıtlayarak durdurur ve sizi bilgilendirir. Kampanyaya “AKILLI FATURA” yazıp 2222'ye SMS göndererek katılabilirsiniz. Talep ve şikayetleriniz ile ilgili bize numaralı Müşteri Hizmetlerimizden ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz.

Aşım yapmak ne demek?

aşım ne demek? Aşma işi. Erkek hayvanın dişisiyle çiftleşmesi. Erkek hayvanın dişiyle çiftleşmesi, çiftleştirme.

Vodafone aşım Koruma Nasıl Yapılır?

İzlemeniz gereken adımlar şöyle:

  1. İnternet hakkı için, “IPTAL INTERNET ASIM” yazarak “7000”'e, gönder.
  2. Konuşma hakkı için, “IPTAL KONUSMA ASIM” yazıp “7000”'e, gönderin.
  3. SMS hakkı için, “IPTAL SMS ASIM” yazarak “7000”'e gönderin.

Vodafone Fatura durma özelliği nasıl yapılır?

Vodafone'lular DURAN yazıp 7000'e mesaj atarak Duran Tarifelerin sağladığı hesabını bilme özgürlüğünden faydalanabiliyor. Ayrıca müşteri hizmetleri ve online işlem gibi kanallarla ya da Vodafone Cep Merkezlerini ziyaret ederek Duran Tarife'ye geçmek mümkün oluyor.

Aşım çözümü ücretli mi?

Paket aşımında yurt içi her yöne konuşma 250 dk'sı 10 TL, yurt içi her yöne SMS kullanımı 250 SMS 10 TL olacak şekilde ücretlendirilir. Buna ek olarak internet için paket aşımında her 1 GB kullanım 10 TL olarak faturanıza eklenir. Bu paketler tarifenizin özelliği olduğu için iptal edilememektedir.

Aşım çözümü ne demek?

Turkcell Aşım Çözümü, Turkcell'lilere rahat rahat konuşup azar azar ödeme olanağı sağlıyor. Cep telefonu kullanıcıları açısından devrim niteliğinde kabul edilen bu çözüm ilk kez ve sadece Turkcell tarafından sunuluyor.

Internet aşımı ne demek?

Belirlenen kotanın aşılması halinde otomatik olarak internet kullanım hızı düşürülür. Kota Aşımı Nedir? Kişinin kendisine internet servis sağlayıcısı tarafından sunulan kota miktarını aşması durumunda internet kullanım hızının düşürülmesine kota aşımı adı verilmektedir.

Akıllı fatura ücretsiz mi?

Akıllı fatura yeni faturalı hatta geçen, yeni faturalı hat alan bireysel abonelerde ücretsiz kullanılabildiği gibi, mevcut abonelerde ek ücret karşılığında satın alınabiliyor. Akıllı Fatura tarihinden itibaren aylık ücret 9 TL olmuştur.

Akıllı fatura kaç TL?

Akıllı Fatura Kampanyasına katılan abonelerimiz, Akıllı Fatura Özelliğini, aylık KDV ve ÖİV dâhil 10,10 TL ödeyerek hatlarına ekler ve paket bitiminde kullanabilecekleri Turkcell yönüne aylık hediye 30 dk kazanırlar.

Akıllı fatura kampanyası nasıl iptal edilir?

Akıllı fatura kampanyasını iptal ettirmek istiyorsanız IPTAL AKILLI FATURA yazıp 2222'ye SMS atmanız yeterli. Bu mesajınızın ardından akıllı fatura üyeliğiniz iptal edilecek ve normal tarife üzerinden mobil internet erişiminizi kesintisiz devam ettirmeniz sağlanacaktır.

Akıllı fatura ek internet paketi nasıl iptal edilir?

Akıllı Fatura Ek İnternet Paketi'ni dilerseniz, IPTAL EKLE 1 GB yaz 2200'a göndererek iptal edebilirsiniz.

Internet limitinde durma nedir?

​Bireysel faturalı abonelerimiz için 12 ay boyunca Akıllı Fatura servisi ve aylık 1 GB internet. İnternetli Limitinde Durma Kampanyasına katılan aboneler, bu kampanya dahilinde Akıllı Fatura servisinden ek ücret ödemeden yararlanabileceklerdir. ...

Turkcell internet aşım ücreti ne kadar?

Paket içeriğindeki internet faydanız bittikten sonra kullanıma devam ederseniz; her 200 MB'ı 12,9 TL olarak ücretlendirilirsiniz, 40 kez aşım gerçekleşmesi durumunda adil kullanım politikası gereği internet hızınız 5 kbps'a düşer ve ekstra bir ücretlendirme yapılmaz.

Limitinde durma servisi ne demek?

Limitinde durma seçeneği ayda 9,90 TL karşılığında paketin içeriği tamamen kullanıldığında limitinde durdurarak paket aşımını ve paket dışı kullanımı engeller.

Fatura Asimi nasil kapatilir Turktelekom?

1 Aralık 2017 tarihi itibarıyla, kullanım miktarının %80 ve %100 sınırına ulaşılması durumunda yapılacak bilgilendirmeleri almak istemeyen bireysel müşterilerimiz IPTAL KMSH yazıp 5555'e gönderebilir veya Müşteri Hizmetlerinden, Mobil Online İşlemler Merkezinden işleminizi gerçekleştirebilir.

Turkcell fatura bilgilerini nasıl öğrenebilirim?

Faturalı

  1. Son aya ait fatura tutarınızı, FATURA yazıp 2222'ye göndererek sorgulayabilirsiniz.
  2. Turkcell Şifreniz ile Online İşlemler'e girerek "Ödenmemiş Fatura" linkine tıklayarak faturalarınızın tutar ve son ödeme tarihlerine ilişkin bilgilere ulaşabilirsiniz.

Turkcell Fatura Kontrol nedir?

Fatura Kontrol Servisi'ne abone olduğunuzda, fatura tutarınız belirlediğiniz miktara geldiğinde SMS ile bilgilendirilirsiniz. Fatura Kontrol Servisi sayesinde kullanım durumunuzu merak ettiğinizde, o anki kullanım miktarınızı ve seçtiğiniz tutara ne kadar kaldığını sorgulayabilirsiniz.

Fatura kontrol limiti ne demek?

Fatura kontrol limiti, faturanızın istediğiniz tutarda uyarı vermesini sağlayan bir özelliktir. Fatura Kontrol Uyarı Limitinizi değiştirmek için butonu istediğiniz tutarın üzerine taşıyabilirsiniz.

Fatura takibi nasıl yapılır?

Elinde bir fatura bulunan kişinin başvurabileceği takip yolu ise Genel Haciz Yoluyla İlamsız Takiptir. Faturayı düzenleyen kişinin icra dairesine sunacağı Takip Talebi ile icra takibi başlatılır. Bu takibin dayanağı olan fatura da takip talebinin ekinde yer almalıdır.

Fatura limiti nedir?

2021 Yılı Fatura Kesme ve Düzenleme Sınırı 1.