Dokuz Eylül online mi?

İçindekiler:

  1. Dokuz Eylül online mi?
  2. 9 Eylül Üniversitesi açılacak mı?
  3. Izmir katip çelebi üniversitesi ne zaman açılıyor?
  4. DEU Güz Dönemi Online mı?
  5. Afyon Kocatepe Üniversitesi ne zaman açılacak?

Dokuz Eylül online mi?

2020-2021 eğitim öğretim dönemi başında YÖK'ün üniversitelere gönderdiği yönergeyle birlikte online eğitime devam edilme kararı alındı. ... Geride bıraktığımız dönem Dokuz Eylül Uzaktan Eğitim Merkezi (DEUZEM) müdürü görevden alındı.

9 Eylül Üniversitesi açılacak mı?

Değerli öğrencimiz, tarihinde Üniversitemizde eğitime başlanması planlanmıştır. YÖK'ün aldığı karar gereğince derslerin bir kısmı uzaktan öğretim, bir kısmı yüz yüze yapılabilecektir.

Izmir katip çelebi üniversitesi ne zaman açılıyor?

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılında dersler tarihinde başlayacaktır. 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Takvimleri İçin Tıklayınız 1- Derslere Yazılım Üniversitemize yerleşen ve kesin kayıt işlemini tamamlayan tüm öğrencilerin http://www.ikcu.edu.tr sayfasında ilan edilen 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı ...

DEU Güz Dönemi Online mı?

Sağlık Bakanlığı ile bağlı olduğumuz Yükseköğretim Kurulu'nun tavsiyelerini de dikkate alarak, üniversitemizde 2020-2021 Akademik Yılı Güz Dönemi için onlineDEU sistemine geçmiş olduk.

Afyon Kocatepe Üniversitesi ne zaman açılacak?

Sevgili öğrencilerimiz, Kocatepe Üniversitesi olarak 2020-2021 sezonunun akademik takvimini yaptık ve ilan ettik. Buna göre 28 Eylül'de ders başı yapacağız.