Ziraat Bankkart Genç Kart numarası nerede yazar?

İçindekiler:

  1. Ziraat Bankkart Genç Kart numarası nerede yazar?
  2. Bankkart genç nedir?
  3. AA YY CVC ne demek?
  4. Genç Bankkart harçlık avans ne kadar?
  5. Burs hesabı kapanır mı?

Ziraat Bankkart Genç Kart numarası nerede yazar?

Ziraat Bankasının sunduğu Bankkart ile kredi kartı ve banka kartı tek bir kartta buluşuyor. Kartınızın ön yüzünde kredi kartı numaranız yer alırken, arka yüzünde ise banka kartı numaranız yer alır.

Bankkart genç nedir?

Öğrencinin Dostu Bankkart Genç Şimdi Hem Banka Hem Kredi Kartı Sana özel tasarlanan bu ürün ile tek kartta hem banka kartı hem de kredi kartının özelliklerini bir arada bulabilirsin. ... Sen de KYK'dan burs ya da öğrenim kredisi alıyorsan, Bankkart Genç'e ve Harçlık Avans'a başvur.

AA YY CVC ne demek?

Kart Doğrulama Kodu veya kısaca CVC* banka kartınızın veya kredi kartınızın üzerinde yazılı olan ilave bir koddur. Çoğu kartta (Visa, MasterCard, banka kartları vs.) bu kod kartınızın arkasındaki imza şeridinin üzerinde basılı olan sayının son üç basamağıdır.

Genç Bankkart harçlık avans ne kadar?

Harçlık Avans; KYK'dan burs/öğrenim kredisi alan üniversite öğrencilerinin Bankkart Genç'lerine tanımlanan,ve hesabında para bulunmasa bile aylık 375 TL'ye kadar sadece alışverişlerde kullanabileceği kadar faizsiz/masrafsız bir alışveriş limitidir.

Burs hesabı kapanır mı?

Burs alan öğrencinin normal öğrenim süresinin bitiminden itibaren bir yıllık bekleme süresinden sonra almadığı bursları Kurum hesabına aktarılır ve öğrenci hesabı kapatılır.