Hafız Abdulsamet kimdir?

İçindekiler:

  1. Hafız Abdulsamet kimdir?
  2. Abdulbasit Abdussamed aslen nerelidir?
  3. Abdurrahman Sadien kim?
  4. Abdussamed Hoca Kimdir?
  5. Abdüssamed öldü mü?
  6. Abdurrahman Sadien yaşıyor mü?
  7. Abdussamed ne zaman doğdu?
  8. Hafız Ahmet Sarıkaya kaç yaşında?

Hafız Abdulsamet kimdir?

Abdulbasit Abdussamed,; El-Uksur – 30 Kasım, 1988; Kahire, Mısırlı Hâfız ve Kur'an kâri'si. Mısır'ın güneyindeki Armant şehrinde, Irak'lı Kürt bir baba ve Mısır'lı Arap bir anneden tarihinde doğdu. 10 yaşında Hâfız olmuştur. ... yılında vefat etmiştir.

Abdulbasit Abdussamed aslen nerelidir?

Mısır'ın güneyindeki Armant şehrinde, Iraklı Kürt bir baba ve Mısırlı Arap bir anneden tarihinde doğdu. 10 yaşında hâfız olmuştur.

Abdurrahman Sadien kim?

afrikalı kurra. türkiye'ye de gelmiştir, çok içli ve berrak bir sesi vardır. yaşayan büyük kurralardan. 1959 yılında güney afrika'nın capa town şehrinde dünyaya geliyor. 1966'da kuran okumaya başlıyor. 11 yaşında hafız oluyor.

Abdussamed Hoca Kimdir?

On dört yaşında Esfûnü'l-metâine'de Muhammed Selim Hamâde'den Kur'an ilimleri ve kırâat-i seb'ayı tahsil etti. Daha sonra Kahire'de el-Meâhidü'l-Ezheriyye müdürü Abdülfettâh el-Kādî'den kırâat-i aşereyi tamamladı. Mısır'ın Said bölgesinde Kur'an okuyuşuyla tanındı.

Abdüssamed öldü mü?

Abdulbasit Abdussamed/Ölüm tarihi

Abdurrahman Sadien yaşıyor mü?

Abdurrahman Sadien, bir Kur'an âşığı. Dünyanın en güzel beldelerinden, iki okyanusu birleştiren Cape Town şehrinde yaşıyor. Evine ve çocuklarına çok zaman ayıramadığını, eşi Sümeyye Hanım'ın kendisinin boşluğunu doldurduğunu söylüyor. ... Abdurrahman Sadien (51) Dünya Kur'an Okuma birincisi.

Abdussamed ne zaman doğdu?

1927 Abdulbasit Abdussamed/Doğum tarihi

Hafız Ahmet Sarıkaya kaç yaşında?

DENİZLİLİ 20 yaşındaki görme engelli hafız Ahmet Sarıkaya, Gaziantep'in Nizip ilçesinde ibadete yeni açılan camide Kuran okudu.