NFC iPhone 6 var mı?

İçindekiler:

  1. NFC iPhone 6 var mı?
  2. Apple Pay Türkiye'de nasıl kullanılır?
  3. iPhone'larda NFC özelliği var mı?
  4. Türkiyede Apple pay var mı?
  5. Apple pay Türkiye'de geçerli mi?

NFC iPhone 6 var mı?

Apple, NFC özelliğini iPhone 6 ile birlikte kullanıma sundu. Fakat NFC tıpkı bluetooth gibi kısıtlı olarak hizmet veriyor. NFC, iPhone'da sadece Apple Pay için kullanılabiliyor.

Apple Pay Türkiye'de nasıl kullanılır?

Kart satın alımının doğrulanmasından sonra uygulama üzerinde sanal kart oluşturma açılacak. Buradan sanal kartınızı kolayca oluşturduktan sonra Apple Pay'e ekle diyerek artık alışverişlerinizde ön ödemeli sanal kartınızı kullanabilirsiniz.

iPhone'larda NFC özelliği var mı?

Apple'ın iPhone 7 ve sonrası modellerinin hepsinde NFC özelliği bulunuyor. Ayrıca Apple bu özelliği ilerleyen zamanlarda iPhone 6 ve iPhone 6 Plus telefonlarına da getirmeyi planlıyor. Yani anlayacağınız üzere iPhone 11'de NFC özelliği bulunuyor.

Türkiyede Apple pay var mı?

Şimdi bu sorunun iki tane cevabı var. Apple Pay Türkiye'de kullanılabiliyor ama Türkiye'deki kredi/banka kartları eklenemiyor. ... Cebinizdeki temassız kredi kartının verdiği sinyal ile Apple Pay'in verdiği sinyal aynı.

Apple pay Türkiye'de geçerli mi?

Apple Pay, altyapı olarak temassız kartlarla aynı altyapıyı kullanıyor. Mevcut durumda da daha önce yurt dışında Apple Pay hizmetini kullanan kullanıcılar, Türkiye dahil birçok ülkede temassız kartla ödeme kabul eden tüm satış noktalarında Apple Pay ile ödeme yapabiliyor.