Forum Istanbul kalabalık mı?

İçindekiler:

  1. Forum Istanbul kalabalık mı?
  2. Forum istanbulda ne yenir?
  3. Forum istanbul alışveriş merkezinde neler var?
  4. Forum Istanbul'a tramvay ile nasıl gidilir?
  5. Forum Istanbul kime ait?
  6. Axiste hangi magazalar var?
  7. Mall of Istanbul kime ait?

Forum Istanbul kalabalık mı?

Forum İstanbul AVM, haftanın yedi günü de binlerce kişiye hizmet sağlıyor. Alışveriş tutkunlarının gözde AVM'si özellikle hafta sonları oldukça kalabalık oluyor. Aşağıdaki saatler arasında alışverişinizi yapabilirsiniz.

Forum istanbulda ne yenir?

  • Arbys.
  • Baydöner.
  • Bereket Döner.
  • Beyce Döner.
  • Burger King.
  • Cafe Crown.
  • Cafe Tein.
  • Chocnette.
Daha fazla öğe...

Forum istanbul alışveriş merkezinde neler var?

Forum İstanbul'un bünyesinde IKEA, Koçtaş gibi ev dekorasyonları ve mobilya mağazaları; Media markt, Teknosa, Bimeks gibi elektronik mağazaları; Intersport, Decathlon, Adidas, Nike,Puma gibi spor mağazaları; Boyner, YKM,H&M,Pull&Bear,Bershka,Mango,Colin's,Stradivarius, Marks&Spencer, Zara, gibi giyim ve aksesuar ...

Forum Istanbul'a tramvay ile nasıl gidilir?

Eminönü, Sirkeci, Karaköy taraflarından geliyorsanız Kabataş-Bağcılar tramvay hattıyla Aksaray durağında indikten sonra Yenikapı-Havalimanı hattına aktarma yaparak metronun Kocatepe durağında inerek Forum İstanbul Alışveriş Merkezi'ne ulaşabilirsiniz.

Forum Istanbul kime ait?

Forum İstanbul kimin? : Multi Development Türkiye. Türkiye geneline yayılan bir grup.

Axiste hangi magazalar var?

Modern mimarisi ile dikkatleri üzerine çeken Axis Kâğıthane AVM'de Armine, Avea, Avva, Ayyıldız, Batik, Bereket Döner, Beyce, Bosch, Burger King, Cinepol Sinemaları, Coffee Shop Company, Çöpçü, Dagi, De Facto, Deichmann, Derimod, e-bebek, English Home, Esse, Flo, Flormar, Green Salad, Karaca Home, Kiğılı, Koçak Gold, ...

Mall of Istanbul kime ait?

Mall of İstanbul sahibi kim? : Aziz Torun'un şirketi Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Mall Of İstanbul'un sahibi. Torun'un Torium ismiyle de alışveriş merkezi bulunuyor.