Emirgan korusuna nasıl gidilir hangi otobüsler gider?

İçindekiler:

  1. Emirgan korusuna nasıl gidilir hangi otobüsler gider?
  2. Zincirlikuyu'dan Emirgana nasıl gidilir?
  3. Kabataş Emirgana nasıl gidilir?
  4. Emirgana taksimden nasıl gidilir?
  5. Emirgan Korusu saat kaça kadar açık?

Emirgan korusuna nasıl gidilir hangi otobüsler gider?

- Toplu ulaşım araçlarından İETT otobüslerini tercih edecek olan ve İstinye, Bahçeköy, Sarıyer yönünden Emirgan korusuna gitmek isteyenler; 25E, 42T, 40T nolu hatları kullanabilirler. - İETT otobüsleri ile Kabataş yönünden gitmek isteyenler; 25E, 40T, 22RE nolu hatları kullanabilirler.

Zincirlikuyu'dan Emirgana nasıl gidilir?

- Zincirlikuyu yönünden gelmek isteyenler; 40B numaralı otobüsleri kullanarak Emirgan Korusu'na ulaşım sağlayabilirler. Ayrıca; Taksim'den 40, 42T, 40T otobüslerinden biriyle çok kısa bir sürede Emirgan Korusu'na ulaşabilirsiniz.

Kabataş Emirgana nasıl gidilir?

- Kabataş yönünden gelmek isteyenler; 25E, 40T, 22RE numaralı otobüsleri, - Mecidiyeköy yönünden gelmek isteyenler; 29Ş numaralı otobüsleri, - Zincirlikuyu yönünden gelmek isteyenler; 40B numaralı otobüsleri kullanarak Emirgan Korusu'na ulaşım sağlayabilirler.

Emirgana taksimden nasıl gidilir?

Ayrıca; Taksim'den 40, 42T, 40T otobüslerinden biriyle çok kısa bir sürede Emirgan Korusu'na ulaşabilirsiniz. Yine Mecidiyeköy'den 4.Levend'e ulaştıktan sonra, EL2 numaralı otobüslere binerek ulaşabilirsiniz. Ve de İstinye İskele'den 40 numaralı otobüse binerek Emirgan'a ulaşmak mümkün.

Emirgan Korusu saat kaça kadar açık?

EMİRGAN KORUSU AÇILIŞ KAPANIŞ SAATLERİ Emirgan Korusu sabah 07:00 ile akşam 23:00 saatleri arasında ziyaret edilebilir. Sarı Köşk, Pembe Köşk ve Beyaz Köşk'ün çalışma saatleri 09:00 ile 23:00 arasındadır.