Aloe vera Body gel nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Aloe vera Body gel nasıl kullanılır?
  2. Aloe vera Moisturizing Concentrate gel ne işe yarar?
  3. LR aloe vera jel krem nasıl kullanılır?
  4. LR body gel ne işe yarar?
  5. Aloe vera 3lü set ne işe yarar?
  6. LR aloe vera Emergency sprey ne işe yarar?
  7. Aloe vera işe yarıyor mu?
  8. Aloe vera Concentrate nerelerde kullanılır?
  9. MSM Body Gel ne demek?
  10. LR propolis krem neye iyi gelir?
  11. LR 3 lü set ne işe yarar?
  12. Aloe vera Special Care ne işe yarar?
  13. Aloe vera sprey ne için kullanılır?

Aloe vera Body gel nasıl kullanılır?

Aloe vera jeli, doğru kullanıldığı zaman hem yüz temizleyicilerin hem de nemlendiricilerin yerini alabilir. Sabahları ve akşamları cildinize ince bir tabaka halinde uygulayın. Soğuk suyla durulayın ve yüzünüzü kurulayın. Yüzünüzdeki cildi, özellikle de gözlerinizin etrafındaki hassas cildi ovalamaktan kaçının.

Aloe vera Moisturizing Concentrate gel ne işe yarar?

LR Aloe Vera Konsantre, cilde tazelik veren, nem sağlayan ve son derece dinlendirici, yüksek konsantreli bir cilt bakım jelidir. LR Aloe Vera Konsantre Jel'în hafif cilt yanıkları, güneş yanığı, cilt tahrişleri veya kesik gibi ufak yaralanmalarda cildi yenileyici, rahatlatıcı, serinletici ve dinlendirici etkisi vardır.

LR aloe vera jel krem nasıl kullanılır?

KULLANIM ŞEKLİ Sabah ve akşamları yüzü temizledikten sonra günlük olarak yüze, boyna ve dekolte bölgesine uygulayın. Makyaj bazı olarak idealdir.

LR body gel ne işe yarar?

LR Aloe VIA serisindeki LR Aloe Vera Şekillendirici Vücut Jeli içeriğindeki 0 aloe vera jeli, bio yeşil çay özütü ve Intenslim® etken madde kompleksiyle cildin esnekliğini artırır. Düzenli kullanımda karın bölgesinin incelmesine yardımcı olur, cildi güçlendirir ve sıkılaştırır.

Aloe vera 3lü set ne işe yarar?

1- Yara, yanık, çarpma, vurma, burkulma, morarma : Acil durum spreyi, konsantre jel ve propolis krem bu sırayla istenen ve ihtiyaç duyulan sıklıkta kullanılır. 2- Kaşıntı, sinek ısırması, cilt alerjisi : Sprey ve konsantre istenen sıklıkta kaşıntıyı gidermek için kullanılabilir.

LR aloe vera Emergency sprey ne işe yarar?

Çarpma, düşme, şişme ve morarmalarda etkilidir. Cildi anında nemlendirir ve dokunulduğunda hissedilen hassasiyet belirgin şekilde azalır. İhtiyaç duyulduğunda cilde püskürtün.

Aloe vera işe yarıyor mu?

Aloe Vera sindirim sistemini kuvvetlendirir. Mide rahatsızlıklarını en aza indirmektedir. Cilt derisi üzerinde kompres bazlı tedavi unsuru haline gelen bu bitki, yıpranmış hücreleri yenilerken, onarma ve nemlendirme amaçlı da kullanılabilmektedir.

Aloe vera Concentrate nerelerde kullanılır?

Kullanım alanları ise:
  1. Yara, yanık, çarpma, vurma, burkulma, morarma : Sprey, konsantre ve propolis bu sırayla istenen ve ihtiyaç duyulan sıklıkta kullanılır.
  2. Kaşıntı, sinek ısırması, cilt alerjisi : Sprey ve konsantre yeterli, istenen sıklıkta kaşıntıyı gidermek icin kullanılır.
Daha fazla öğe...

MSM Body Gel ne demek?

MSM Vücut Jeli içerisindeki aloe vera sayesinde yoğun bir nemlendirici olmasının yanısıra, hem eklem ağrılarında, hem de cilt lekerinin giderilmesinde kullanılıyor. ... MSM, “Methyl-Sulfonyl-Methan” kelimesinin açılımı olup, canlı organizmada daha çok eklem sıvısında bulunan bir kükürt bileşenidir.

LR propolis krem neye iyi gelir?

LR Aloe Vera Propolis Krem içeriğinde bulunan yüksek aloe vera ve yağ oranı ile güçlü bir nemlendirici olan propolis krem, egzama yaralarında, topuk nasır ve çatlaklarında da kullanıma uygundur. Cildin koruyucu bir tabaka oluşturmasını sağlayarak dış etkenlerden kaynaklı enfeksiyonların izolasyonunda etkilidir.

LR 3 lü set ne işe yarar?

1- Yara, yanık, çarpma, vurma, burkulma, morarma : Acil durum spreyi, konsantre jel ve propolis krem bu sırayla istenen ve ihtiyaç duyulan sıklıkta kullanılır. 2- Kaşıntı, sinek ısırması, cilt alerjisi : Sprey ve konsantre istenen sıklıkta kaşıntıyı gidermek için kullanılabilir.

Aloe vera Special Care ne işe yarar?

Elastik taze bir cilt için hoş bir nemlendirici serinleticidir. Yanıklar,yaralanmalar,kesikler,burkulmalar ve çarpmayla oluşan şişlik ve morluklarda yardımcıdır. Haftada 2 kez gözaltı morlukları ve gözaltı şişlikleri düzeltilmesi için kullanılabilir.

Aloe vera sprey ne için kullanılır?

Güneş yanığı veya böcek sokmalarında, tahriş olmuş ciltlerde, hafif açık yaralanmalarda yatıştırıcı ve rahatlatıcı etkisi bulunmaktadır. Çarpma, düşme, şişme ve morarmalarda etkilidir. Cildi anında nemlendirir ve dokunulduğunda hissedilen hassasiyet belirgin şekilde azalır. İhtiyaç duyulduğunda cilde püskürtün.