Bakırköy metrodan Marmaraya nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Bakırköy metrodan Marmaraya nasıl gidilir?
  2. Maltepe metrodan Marmaraya nasıl gidilir?
  3. Beylikdüzünden Halkalı Marmaraya nasıl gidilir?
  4. Bakırköy pazarına metro ile nasıl gidilir?
  5. Beşiktaş'tan Marmaraya nasıl gidilir?
  6. Bakırköy sosyete pazarına gitmek için hangi durakta inilir?

Bakırköy metrodan Marmaraya nasıl gidilir?

Marmaray ile Bakırköy'e gitmek için, Yenikapı ya da Kazlıçeşme duraklarında inebilirsiniz. Yenikapı Marmaray durağında inerseniz, M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı Metro Hattı'na aktarma yaparak, Bakırköy- İncirli metro durağında inmeniz gerekmektedir.

Maltepe metrodan Marmaraya nasıl gidilir?

Maltepe ilçesine, Marmaray hattı ile doğrudan ulaşım seçeneği bulunmamaktadır. Marmaray hattını kullanarak Maltepe'ye gitmek için; Üsküdar ya da Ayrılık Çeşmesi duraklarında inmeniz gerekmektedir. Üsküdar durağında inerseniz; 16A no'lu Üsküdar- Pendik otobüs hattına aktarma yaparak Maltepe'ye gidebilirsiniz.

Beylikdüzünden Halkalı Marmaraya nasıl gidilir?

Büyükçekmece, Beylikdüzü, Avcılar taraflarından geliyorsanız herhangi bir metrobüs istasyonundan Metrobüs ile Küçükçekmece durağında inerek Marmaray'a aktarma yapınız. Marmaray ile Halkalı durağında indiğinizde Halkalı Tren İstasyonu'na ulaşabilirsiniz.

Bakırköy pazarına metro ile nasıl gidilir?

Üsküdar'dan Üsküdar-Çekmeköy metrosuna binerek Altunizade durağında inerek Metrobüse aktarma yapınız. Metrobüs ile Zeytinburnu'nda inerek Yenikapı-Havalimanı metrosuna aktarma yapınız. Metro ile Bakırköy-İncirli durağında indiğinzde Bakırköy Sosyete Pazarı'na ulaşabilirsiniz.

Beşiktaş'tan Marmaraya nasıl gidilir?

Kadıköy, Üsküdar, Yenikapı ve Kazlıçeşme'de durakları bulunan Marmaray hattını kullanacaksanız; Yenikapı durağında inebilir ve ardından 30D İETT hattını kullanarak Beşiktaş'a ulaşım sağlayabilirsiniz. Marmaray ile ulaşım ücreti, ortalama 2.5 TL'dir ve ulaşım için İstanbul Kart'ınızın olması gerekmektedir.

Bakırköy sosyete pazarına gitmek için hangi durakta inilir?

İncirli durak, Bakirköy içindeki Bakırköy Sosyete Pazarı konumuna en yakındır.