Ehliyet sağlık raporu için ne gerekli?

İçindekiler:

  1. Ehliyet sağlık raporu için ne gerekli?
  2. Ehliyet yenileme için sağlık raporu hangi bölümden alınır?
  3. Sağlık raporu için ne yapılmalı?
  4. Yurt kaydı için sağlık raporu nasıl alınır?
  5. Sağlık beyanı formu nasıl alinir?

Ehliyet sağlık raporu için ne gerekli?

Size en uygun sağlık kuruluşundan randevunuzu aldıktan sonra doktora giderken yanınızda kimliğinizi ve 2 adet biyometrik fotoğrafınızı da götürmeniz gerekiyor. Bunların yanında gözleriniz için lens kullanıyorsanız lensinizi ya da gözlüğünüzü de yanınızda bulundurmalısınız.

Ehliyet yenileme için sağlık raporu hangi bölümden alınır?

Ehliyeti değiştirmek isteyen kişiler; aile sağlığı merkezlerinden, üniversitelere ve bakanlıklara bağlı sağlık tesislerinden, özel hastanelerden, özel polikliniklerden, tıp merkezlerinden ve özel muayenehanelerden sağlık raporu alabilirler.

Sağlık raporu için ne yapılmalı?

Sağlık Tetkikleri ;
  • AKCİĞER GRAFİSİ : ...
  • İŞİTME TESTİ (ODYOMETRİ): ...
  • SOLUNUM FONKSİYON TESTİ (SFT) : ...
  • KAN TESTLERİ: ...
  • İDRAR TAHLİLLERİ ...
  • PORTÖR :Gıda sektörü çalışanları ile kreş ve yuvalarda görevli olanlarda portör testlerinin yapılması yasal bir zorunluluktur. ...
  • AŞILAR :

Yurt kaydı için sağlık raporu nasıl alınır?

Sağlık raporunu, sağlık ocaklarından, aile hekimlerinden ya da devlet hastanelerinden alabilirsiniz. Sağlık raporu almak istediğinizde sağlık raporunu ne amaçlı istediğinizi gittiğiniz hastane soracaktır.

Sağlık beyanı formu nasıl alinir?

Formu doldurmak için https://www.turkiye.gov.tr/saglik-surucu-raporu-beyan-basvurusu bağlantısını kullanabilirsiniz. Form geliştirilmeye devam edilmekte olup adı “Kişisel Sağlık Bilgi Formu” olarak güncellenmiştir ve sürücü raporları dışındaki raporlarda da beyan formu olarak kullanılabilecek hale gelmiştir.