Turkcell arama yönlendirme ücretli mi?

İçindekiler:

  1. Turkcell arama yönlendirme ücretli mi?
  2. Turkcell her koşulda yönlendirme nedir?
  3. Her koşulda yönlendirme ne demek?
  4. Telefonum yönlendirmede mi?

Turkcell arama yönlendirme ücretli mi?

Numara yönlendirmeyi iptal etmek için ise #21# tuşlayıp aramaya basmanız yeterli olacaktır. Numaranızı başka bir numaraya yönlendirme işlemi ücretlidir. Yönlendirmeniz aktifken, tarifenizden bağımsız, "Yönlendir Servisi" ücreti gelen her arama başına KDV, ÖİV dahil 2,49TL'dir.

Turkcell her koşulda yönlendirme nedir?

'Her koşulda' **21*Telefon numarası#arama tuşuna basmanız yeterli. Cevap verilememe durumunda telefonunuza gelen çağrıları istediğiniz sürelere göre de yönlendirebilirsiniz. Bu işlem için telefonunuzdan *61*GSM No** süre# işlemini yapmanız gerekmektedir. Bu süre minimum 5, maksimum 30 saniyedir.

Her koşulda yönlendirme ne demek?

Her koşulda yönlendirme yapılırsa, abone yurtiçinde iken yönlendirilen numarayı arıyormuş gibi ücretlendirilir. Meşgul, Ulaşılamama veya Cevap Verilmeme durumlarında yönlendirme yapılırsa, abone yurt dışı kullanım yapmış gibi ücretlendirilir.

Telefonum yönlendirmede mi?

*#21# kodu ile aramanızın, mesajlarınızın ve diğer verilerinizin yönlendirilip yönlendirilmediğini öğrenebilirsiniz. Var olan yönlendirmeler, bilgilerin aktarıldığı telefon numarası ile birlikte ekranda gösterilir.