K belgesi sorgulama nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. K belgesi sorgulama nasıl yapılır?
  2. Ulaştırma Bakanlığı K1 Belgesi ne kadar?
  3. Araç Yetki Belgesi Sorgulama nedir?
  4. Araç Yetki Belgesi ne kadar?
  5. Araç Yetki belgesi nasıl alınır?

K belgesi sorgulama nasıl yapılır?

Bunun için e-devlete giriş yapmanız ve ardından ise, arama bölümüne “araç yetki belgesi sorgulama” yazarak, sorgu ekranı bölümüne ulaşmanız gerekecek. Daha sonra, K belgesi sorgulama işlemini yapmak istediğiniz aracın plakasını yazmanız ve arama işlemini başlatmanız yeterlidir.

Ulaştırma Bakanlığı K1 Belgesi ne kadar?

Kamyonetler için uygulanan ücret 2020 yılı için (*K1 belgesi) 3.792,-TL dır. Kamyonlar (azami yüklü ağırlığı 3,5 ton üstü) için uygulanan ücret 2020 yılı için (K1 belgesi) 15.166,-TL dır. K1 yetki belgesine kayıt edilecek olan her bir araç için, 454,-TL taşıt kartı bedeli Bakanlığa ayrıca ödenir.

Araç Yetki Belgesi Sorgulama nedir?

Araç yetki belgesi sorgulama hizmeti, ticari araçların plaka numaralarıyla yetki belgelerini göstermek için kullanılır. E-devlet sistemi üzerinden araç yetki belgesi sorgulanabilmektedir. ... Karşınıza bir pencere açılacak ve burada istenilen bilgileri doldurduğunuzda araç yetki belgesini sorgulayıp sonucu görebilirsiniz.

Araç Yetki Belgesi ne kadar?

Araç satış mesleki yeterlilik belgesi Seviye 4 için başvuru yapacaksanız ortalama olarak 700 TL, Seviye 5 olarak başvuru yapacak olan kişiler ise yaklaşık olarak 1.250 TL gibi bir ücret ödemek durumunda Tabi bu rakamlar başvuru yapacağınız döneme ve kuruma göre değişiklik gösterebilir.

Araç Yetki belgesi nasıl alınır?

K belgeleri Ulaştırma Bölge Müdürlüklerinden , Ulaştırma Bölge Müdürlüğü bulunmayan il ya da ilçeler de ise Ticaret Odalarından alınabilir .