1 tabak yesil mercimek çorbası kac kalori?

İçindekiler:

  1. 1 tabak yesil mercimek çorbası kac kalori?
  2. Bir kase mercimek çorbasında ne kadar protein var?
  3. 1 tabak Erişteli mercimek yemeği kaç kalori?
  4. Bir kase mercimekte ne kadar protein var?
  5. Mercimek çorbasında hangi besinler var?
  6. 2 kase yayla çorbası kaç kalori?

1 tabak yesil mercimek çorbası kac kalori?

Yeşil Mercimek Çorbası Kalori Değeri: Bu besinin 100 gramında 80 kcal kalori, ayrıca besinin 1 Kepçe yani 150 gramlık miktarında Yeşil Mercimek Çorbası 120 kalori bulunmaktadır. Yeşil mercimek çorbası, potasyum, fosfor, demir ve lif açısından zengin bir çorbadır. 1 kepçesi 1 dilim ekmek yerine tüketilebilir.

Bir kase mercimek çorbasında ne kadar protein var?

Mercimek Çorbası Besin Değeri Mercimek, soğan, biraz havuç, zeytinyağı ve tavuk suyu ya da et suyu gibi malzemeler ile hazırlanmış klasik bir mercimek çorbasının bir porsiyonu ortalama 200 kalori içermektedir. Ayrıca; 14.2 gram protein, 32 gram karbonhidrat ve 2 gram yağ içermektedir.

1 tabak Erişteli mercimek yemeği kaç kalori?

Erişteli Mercimeğin 100 gramında 331 kcal kalori, ayrıca 1 Porsiyon yani 70 gram Erişteli Mercimekte 232 kalori bulunmaktadır.

Bir kase mercimekte ne kadar protein var?

½ bardak haşlanmış mercimek için belirtilen besin değerleri şöyledir: Kalori: 140 kcal. Protein: 12 gram. Yağ: 0.5 gram.

Mercimek çorbasında hangi besinler var?

- C, B, A, D, B12 vitamini açısından oldukça iyi bir besindir. - Fosfor, sodyum, potasyum, magnezyum bulunur. - Hasta kimseler için son derece de iyi gelecek vitamin deposudur. - Kan yapma özelliği vardır.

2 kase yayla çorbası kaç kalori?

- Küçük bir kase yayla çorbası: 70 kalori, - Orta bir kase yayla çorbası: 94 kalori, - Büyük bir kase yayla çorbası: 140 kalori, - Bir porsiyon yayla çorbası 98 kalori şeklindedir.