Tedarik süreci ne anlama gelir?

İçindekiler:

  1. Tedarik süreci ne anlama gelir?
  2. BKM tedarik süreci ne kadar sürer?
  3. Ürününüz tedarik sipariş verildi ne demek?
  4. 5 iş gününde temin ne demek?
  5. Trendyolda kargoya verildi ne demek?
  6. Yurtiçi kargo şubede kaç gün bekler?

Tedarik süreci ne anlama gelir?

Tedarik aşaması, sipariş verildikten sonra ürünün temin edilme süresidir. Bu süre, sipariş edilen ürünün temin edildiği aşamayı gösterir. Tedarik Aşamasında, Tedarik Sürecinde Ne Demek? ... Tedarik süresi, sipariş edilen ürünlerin temin edilmesi boyunca geçen süreçtir.

BKM tedarik süreci ne kadar sürer?

bkmkitap.com on Twitter: "Merhaba, yayın evlerinden tedarik edilen ürünler 1 ile 7 iş günü içerisinde tedarik edilmektedir.… "

Ürününüz tedarik sipariş verildi ne demek?

"Tedarik Sürecinde" Ne demek ? Sayın Müşterimiz, Siparişinizde yer alan ürün stoklarımızda mevcut ise (ilk gelen sipariş ilk çıkar kuralına göre) hemen siparişinize rezerve edilir, faturanız düzenlenir, ürün paketlenir ve kargoya verilir.

5 iş gününde temin ne demek?

Örneğin biri 3, diğer 5 iş günü tedarik süreli 2 kitabı birlikte aldığınızda siparişiniz 5 iş günü içinde kargoya verilir. "Adrese teslimat" seçeneğinde siparişiniz kargoya verildikten sonra veya MNG Kargo aracılığıyla 1-3 iş günü içerisinde adresinize teslim edilir.

Trendyolda kargoya verildi ne demek?

Sipariş dağıtıma çıktığında kargo firması tarafından SMS ile bilgilendirilirsiniz. ... Siparişiniz kargoya teslim edildiğinde “Trendyol.com | Siparişiniz kargoya verildi” başlıklı bilgilendirme mesajı ve kargo firmasından bilgi SMS'i alırsınız.

Yurtiçi kargo şubede kaç gün bekler?

Alıcıya ulaşamadığımız durumlarda, kargolarınız; teslimat şubesine geliş tarihinden itibaren 3 gün süreyle şubede bekletilmektedir. Alıcının talebi olmadığı takdirde göndericiye kargosu, 3 gün sonunda iade edilmektedir.