İstanbul Assos hangi yoldan gidilir?

İçindekiler:

  1. İstanbul Assos hangi yoldan gidilir?
  2. Istanbuldan Çanakkale Assos a nasıl gidilir?
  3. İstanbul Assos arası kaç km?
  4. Istanbul Küçükkuyu Nasıl Gidilir?
  5. Istanbuldan ayvalığa arabayla nasıl gidilir?
  6. Istanbul Küçükkuyu kaç saat sürüyor?

İstanbul Assos hangi yoldan gidilir?

Assos'a, İstanbul - Bursa yolu üzerinden gitmek isterseniniz; Yol yaklaşık 310 km. İstanbul'dan Kocaeli yolu üzerinden, Yalova, Bursa, Balıkesir, Edremit, Altınoluk güzergahını izleyerek Assos' a ulaşabilirsiniz. Assos bölgesiyle ilgili daha fazla bilgi almak için tıklayın.

Istanbuldan Çanakkale Assos a nasıl gidilir?

İstanbul'dan Assos'a arabayla gelmek için Çanakkale Boğazı'nı geçmeniz gerekiyor. Bunun için farklı noktalardan feribota binerek karşıya geçebilirsiniz. Karşıya geçtikten sonra Ezine-Ayvacık üzerinden Assos'a yaklaşık 1 saatte ulaşabilirsiniz. Arabayla İstanbul-Assos 6-7 saat, İzmir-Assos 3-4 saat uzaklıkta bulunuyor.

İstanbul Assos arası kaç km?

Assos İstanbul arası mesafe 450 km olsa da bu gözünüzü korkutmasın. Çünkü Çanakkale Boğazı'nı geçmek için Gelibolu, Eceabat veya Kilitbahir üzerinden feribota binebilirsiniz.

Istanbul Küçükkuyu Nasıl Gidilir?

1 - İstanbul'dan, Bandırma feribotlarına binerek yaklaşık 1 saat 45 dakika sonra Bandırma'ya ulaşabilirsiniz. Bandırma'dan özel aracınızla geliyorsanız Susurluk yolu üzerinden Balıkesir'e, Balıkesir'den, Edremit'e, Edremit'ten, Akçay'a, Akçay'dan, Altınoluk'a oradan da Küçükkuyu'ya ulaşıyorsunuz.

Istanbuldan ayvalığa arabayla nasıl gidilir?

İstanbul'dan Ayvalık Üçüncü seçeneğiniz; Yenikapı Bandırma vapuru ile Bandırma, Balıkesir üzerinden Ayvalık'a gelmek. Bu güzergahı kullanarak İstanbul'dan Ayvalık'a 5,5 saatte ulaşabilirsiniz. Dördüncü seçeneğimiz ise Tekirdağ, Çanakkale üzerinden Ayvalık'a gelmek.

Istanbul Küçükkuyu kaç saat sürüyor?

İstanbul - Küçükkuyu arası otobüs yolculuğu ortalama olarak 7 saat 28 dakika sürmektedir.