Vodafone VoLTE Nedir?

İçindekiler:

  1. Vodafone VoLTE Nedir?
  2. VoLTE servisi ücretli mi?
  3. VoWifi nedir Ücretlimi?
  4. V0 Wi-Fi Nedir?
  5. Turkcell VoLTE nasıl kullanılır?
  6. WiFi aramasında dakika gider mi?

Vodafone VoLTE Nedir?

Aynı anda veri ile ses kullanımına olanak tanıyan bir 4.5G hizmeti diyebiliriz. HD kalitede görüşmeler yapmayı sağlayan Voice Over LTE (Volte) servisi, ülkemizdeki telefon operatörlerinin verdiği bir telekomünikasyon servisidir. iPhone ve Android telefon modellerinde volte hizmetine geçmek mümkün ve kolaydır.

VoLTE servisi ücretli mi?

Evet, katılım ücretsizdir. Kullanımlarınız mevcut mobil tarifenizdeki haklarınız üzerinden gerçekleşir.

VoWifi nedir Ücretlimi?

Wi-Fi Arama Teknolojisi (VoWiFi), şebeke erişimi kısıtlı veya olmadığı yerlerde, Wi-Fi ağı üzerinden görüşmelerinizi gerçekleştirmenizi sağlayan teknolojidir. ... Wi-Fi Arama ücretsiz bir servis midir? Evet, katılım ücretsizdir.

V0 Wi-Fi Nedir?

VoWifi, telefon şebekenizin yetersiz kaldığı anlarda Wi-Fi üzerinden sesli ve görüntülü telefon görüşmesi yapmanızı sağlayan bir özellik. Şu anda sadece Turkcell'in sunduğu bu hizmet yakın zamanda Türk Telekom ve Vodafone tarafından da sağlanacak.

Turkcell VoLTE nasıl kullanılır?

Turkcell VoLTE ve VoWifi nasıl aktif edilir? Turkcell'in sitesinde ve Hesabım uygulamasında yer alan HD Ses ve Video Arama (VoLTE&VoWifi) paketini ücretsiz olarak satın almanız gerekiyor. Alternatif olarak ise HDSES yazarak 2200'a mesaj gönderip Turkcell VoLTE ve VoWifi özelliğini aktif edebilirsiniz.

WiFi aramasında dakika gider mi?

Wi-Fi Arama servisi kullanıcının kendi tarifesi üzerinden, dakika paketlerinden düşülerek kullanılır. Whatsapp, Facebook gibi uygulamalar üzerinden gerçekleştireceğiniz görüşmeleriniz, bağlı olduğunuz Wi-Fi ağı üzerinden gerçekleştirilecektir.