Sabiha Gökçen Ağva Nasıl Gidilir?

İçindekiler:

  1. Sabiha Gökçen Ağva Nasıl Gidilir?
  2. Istanbuldan Şile'ye nasıl gidilir?
  3. Sabiha Gökçenden Şile'ye nasıl gidilir?
  4. Üsküdar Ağva Otobüs kaç para?
  5. Gebzeden ağvaya otobüs var mı?
  6. Cebeciye hangi otobüs gider?
  7. Metro ile Beykoz'a Nasıl Gidilir?
  8. Anadolu yakasından şileye nasıl gidilir?
  9. Kilyos otobüsleri nereden kalkıyor?

Sabiha Gökçen Ağva Nasıl Gidilir?

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Ağva'ya ulaşım: İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı, Ağva'ya en yakında bulunan havalimanı. Bu havalimanından Ağva'ya ulaşım için toplu ulaşım seçeneği bulunmuyor. Taksi, araç kiralama ya da özel transfer hizmetini kullanarak havalimanından direkt Ağva'ya gidebilirsiniz.

Istanbuldan Şile'ye nasıl gidilir?

İstanbul'dan Şile'ye nasıl gidilir: İstanbul'dan Şile'ye ulaşım Üsküdar'dan kalkan İETT otobüsleri ya da İstanbul Büyükşehir Belediyesi denetimli özel firmanın otobüsleri ile gerçekleşiyor.Üsküdar Marmaray çıkışının solunda, ana cadde üzerindeki 4 numaralı perondan Şile-Ağva otobüsleri kalkıyor.

Sabiha Gökçenden Şile'ye nasıl gidilir?

Sabiha Gökçen'den Şile'ye ulaşmak için öncelikle; Üsküdar, Ümraniye, Sancaktepe, Çekmeköy ilçelerine ulaşım sağlamanız gerekmektedir. Bu noktalara ulaştıktan sonra, 139A nolu Üsküdar-Şile Belediye otobüslerine binerek Şile'ye rahatlıkla aktarma yapabilirsiniz.

Üsküdar Ağva Otobüs kaç para?

#1 Şile Ağva yol güzergah haritası Üsküdar Şile otobüs fiyatları 2018 yılında 15 TL tutarında seyrediyor. İndirimli öğrenci biletleri ise 10 TL olarak belirlenmiş.. Şile otobüs fiyatları 2018 yılı için böyle.. Ulaşım için ise 139A İETT otobüsüne binerek Üsküdar'dan Ağva'ya kadar ulaşım sağlayabilirsiniz.

Gebzeden ağvaya otobüs var mı?

Bu Otobüs hatları Gebze-Ağva Yolu yakınından geçiyor: 132B, 132T, 133Ü, 426.

Cebeciye hangi otobüs gider?

CEBECİ PERONLAR DURAĞI
  • 36A CEBECİ - VEZNECİLER. Hattın detayına git.
  • 36B BOLLUCA / BOĞAZKÖY - CEBECİ Hattın detayına git.
  • 36C CEBECİ-ARNAVUTKÖY MERKEZ. ...
  • 36CE CEBECİ - EMİNÖNÜ ...
  • 36CY CEBECİ - YENİBOSNA METRO. ...
  • 36EM CEBECİ - MECİDİYEKÖY. ...
  • 36F CEBECİ - FENERTEPE/OLİMPİYATKÖY METRO. ...
  • 36HT FATİH MAHALLESİ- HARAÇÇI - CEBECİ
Daha fazla öğe...

Metro ile Beykoz'a Nasıl Gidilir?

Beykoz'a metro ile doğrudan ulaşım seçeneği bulunmamaktadır. Altunizade, Ümraniye gibi bölgelerdeyseniz, Üsküdar-Çekmeköy metro bağlantısını kullanabilirsiniz. Bunun için, metroya bindikten sonra Üsküdar durağında inmeniz ve Beykoz otobüs ve minibüslerine aktarma yapmanız gerekmektedir.

Anadolu yakasından şileye nasıl gidilir?

Anadolu yakasından gelecekseniz de Bostancı-Erenköy tarafından 2. Köprü yoluna girip Şile çıkışını kullanıp, tabelaları takip ederek Şile'ye keyifli ve kısa bir yolculukla ulaşabilirsiniz. Şile'ye Üsküdar Marmaray'dan özel araçla ulaşım ise trafiğin olmadığı durumlarda 1 saat sürüyor.

Kilyos otobüsleri nereden kalkıyor?

Toplu taşıma araçlarıyla Kilyos'a gelecekseniz, Sarıyer Mezarlık önünden veya Hacıosman Metro Durağı önünden kalkan İETT otobüslerini kullanarak Kilyos'a ulaşım sağlayabilirsiniz. Ayrıca Rumeli Hisarüstü'nden kalkan İETT otobüslerini de kullanabilirsiniz.