Poleni şeker hastaları kullanabilir mi?

İçindekiler:

  1. Poleni şeker hastaları kullanabilir mi?
  2. Propolis şekeri ne için kullanılır?
  3. Arı sütü diyabet hastalarına iyi gelir mi?
  4. Poleni kimler tüketemez?
  5. Arı sütü reflüye iyi gelir mi?
  6. Poleni kimler kullanmamalı?

Poleni şeker hastaları kullanabilir mi?

POLENİN FAYDALARI NELERDİR? -Şeker hastaları için şifadır. -Tansiyonun yükselmesini engeller. -İç zehirlenmeleri engeller.

Propolis şekeri ne için kullanılır?

Koruyucu Onarıcı Doğal Antibiyotik Propolis'in doğal bir antibiyotik olduğu için yan etkisinin olmadığı, bağışıklığı önemli ölçüde arttırdığı, fagosit fonksiyonlarını hızlandırdığı, vücutta antikor salgılayarak hastalıkları önlediği, anestezik etkisinin oluşundan dolayı ağrıları giderdiği, karaciğeri onardığı, ...

Arı sütü diyabet hastalarına iyi gelir mi?

Son araştırmalar, arı sütünün özel karbonhidrat içeriğinin vücutta oksidatif stresi artıran serbest radikallerin temizlenmesi ve kan şekeri düzenlenmesinde etkili rol aldığını göstermektedir.

Poleni kimler tüketemez?

Bu kişiler şunlardır: Hamileler: Hamilelik sırasında arı polenini tüketmek güvenli değildir. Çünkü arı poleni rahmin kasılmasına sebep olacağı ve hamileliği tehlikeye atacağı için hamilelikte tüketilmesi tavsiye edilmez. Emziren anneler: Emziren anneler arı polenini tüketmekten kaçınması gerekmektedir.

Arı sütü reflüye iyi gelir mi?

- Ülser, gastrit, reflü vb. mide/ bağırsak hastalıklarına karşı yatıştırıcı etkisi vardır. - Bedensel ve zihinsel yorgunluğun giderilmesine yardımcı olan iyi bir enerji kaynağıdır. - Kansızlığa karşı son derece etkilidir. Günümüz insanları için önemli bir problem olan unutkanlığı giderirken bunama problemini de önler.

Poleni kimler kullanmamalı?

Karaciğer ve böbrek hastalığı olanlar için arı poleni faydalı bir takviye değildir. Ciddi olarak sağlık sorunlarının ortaya çıkmasına neden olabilir. Hamilelik döneminde bazı etkiler oluşturabileceği söylenmesi nedeniyle hekim tavsiyesi olmadan polen tüketilmemelidir.