Telefon garantisine nasıl bakılır?

İçindekiler:

  1. Telefon garantisine nasıl bakılır?
  2. Telefonun garantisine nasıl bakılır Xiaomi?
  3. Telefonum Apple garantili mi?
  4. Telefonun garantisine nasıl bakılır iphone?
  5. Telefonumun kaç ay garantisi kaldı Xiaomi?
  6. Huawei Türkiye garantisi nasıl anlaşılır?
  7. Huawei telefonun orjinal olduğunu nasıl anlarız?
  8. iPhone'larda garanti süresi nasıl öğrenilir?
  9. Oppo Turkiye garantili ne demek?
  10. Oppo garanti süresi ne kadar?

Telefon garantisine nasıl bakılır?

Adım #1: Arama ekranından *#06# rakam ve simgelerini tuşlayarak IMEI numaranızı öğrenin. Adım #2: Telefonun “Ayarlar” menüsünü açın. Adım #3: “Cihaz hakkında” bölümünden telefonun model bilgilerini öğrenin. Adım #4: 444 77 11 numaralı Samsung Çağrı Merkezi'ni arayın.

Telefonun garantisine nasıl bakılır Xiaomi?

Teknik Servis altında yer alan Garanti Sorgulama menüsüne girin....Öncelikli olarak http://www.mi.com/verify adresine girilmesi gerekiyor.
  1. Siteye girdiğinizde bu şekilde bir ekranla karşılaşacaksınız.
  2. Ekranda görünen alanlardaki ilgili bölümlere telefonunuza ait IMEI numarasını ve güvenlik kodunu girmeniz gereklidir.
Daha fazla öğe...

Telefonum Apple garantili mi?

Sözleşme numarasını veya garanti kapsamı belgesini alma mysupport.apple.com adresine gidin. Apple Kimliğinizle giriş yapın. Aygıtınızı seçin. Garanti Kapsamı Belgesini Görüntüle'yi tıklayın.

Telefonun garantisine nasıl bakılır iphone?

Apple cihazınız üzerinden şu adımları izleyin;
  1. Ayarlar bölümüne tıklayın.
  2. Burada yer alan 'Genel' penceresini açın.
  3. Hakkında bölümünü açın.
  4. Bu alanda 'Garanti Süreniz Doluyor' metninin yanında garantinin biriş tarihini görebilirsiniz.

Telefonumun kaç ay garantisi kaldı Xiaomi?

https://www.mi.com/global/verify#/en/tab/imei adresine giriş yapmanız halinde sorgulama yapabileceğiniz ekrana ulaşabilirsiniz. Bu ekranda IMEI ya da SN kodunu ihtiyacımız olacaktır. Bu kodlar ise cihazınızı aldığınızda kutu içerisinde bulunan etiketler üzerinde yazmaktadır.

Huawei Türkiye garantisi nasıl anlaşılır?

Huawei garanti sorgusunu yapmak için cihazınızın IMEI numarası yeterli olmaktadır. IMEI numarasını öğrenmek için arama kısmına “*#06#” yazıp, arama tuşuna basmanız yeterli. Karşınıza çıkacak olan 14 ya da 16 haneli bu kodu, cihazınızın kimlik numarası olarak düşünebilirsiniz.

Huawei telefonun orjinal olduğunu nasıl anlarız?

Telefonun IMEI kodu E-Devlet'in IMEI sorgulama sayfasından IMEI kodunu sorgulayabileceğiniz gibi ekrana *#06# yazıp arama tuşuna basarak da IMEI numarasını sorgulayabilirsiniz. Cihazın marka ve model bilgilerini kıyasladıktan sonra aynı sayfadaki kayıt durumu kısmını da incelemelisiniz.

iPhone'larda garanti süresi nasıl öğrenilir?

Garanti süresini sorgulamak için; Ayarlar>Genel>Hakkında>Sınırlı Garanti bölümüne tıklamanız yeterli olacaktır. Bu bölümden telefon veya tabletiniz hakkındaki garanti bilgilerine ulaşabilirsiniz. iPhone veya iPad'inizin garanti süresini buradaki siteden de sorgulayabilirsiniz.

Oppo Turkiye garantili ne demek?

1. OPPO, Ürünlerin normal kullanım koşullarında malzeme ve işçilik kusurları olmadığını garanti eder ve garanti süresi boyunca (aşağıda tanımlanmıştır) Ürünün ilgili Kullanım Kılavuzuna uygun olarak kullanılması halinde garanti geçerlidir. ...

Oppo garanti süresi ne kadar?

İşte tüm detaylar! OPPO, bugünden başlayarak 'ye kadar belirli online satış noktalarından A5s, A5 2020, A9 2020 ve Reno2 Z modellerini satın alanlara, ekran kırılmalarına karşı 1 yıl boyunca yalnızca 1 defaya mahsus olarak kullanabilecekleri ücretsiz Ekran Garantisi kampanyası sunuyor.