Trafik cezaları kredi kartı ile ödenebilir mi?

İçindekiler:

  1. Trafik cezaları kredi kartı ile ödenebilir mi?
  2. Trafik cezası ödeme 15 iş günü mü?
  3. Internetten trafik cezası nereden ödenir?
  4. Trafik cezası 15 gün içinde ödenirse ne kadar olur?

Trafik cezaları kredi kartı ile ödenebilir mi?

Trafik Para Cezası (TPC) ödemelerini İşCep veya İnternet Şubesi'nden yapabilirsiniz. Plakadan ceza sorgulama yaparak trafik para cezanızı öğrenebilir, kredi kartıyla ödeme gerçekleştirebilirsiniz.

Trafik cezası ödeme 15 iş günü mü?

TRAFİK CEZASI SON ÖDEME TARİHİ HESAPLAMA Trafik cezaları ilgili kişiye tebliğ edildikten sonra belirli sürede ödenmesi istenir. Bu süre 30 gündür. Eğer sürücü 15 gün içerisinde öderse yüzde 25 indirimi uygulanır. 15 gün sonra öderse indirim uygulanmaz. 30 gün içinde ödeme olmazsa borç üzerine faiz işlenir.

Internetten trafik cezası nereden ödenir?

İnteraktif Vergi Dairesi'nden Trafik Cezası Ödeme Trafik cezası sorgulama ve ödeme yapmak için Gelir İdaresi Başkanlığının hizmeti olan İnteraktif Vergi Dairesi internet sitesinden da faydalanabilirsiniz.

Trafik cezası 15 gün içinde ödenirse ne kadar olur?

Bir başka ifadeyle yıllanmış trafik borçları için ceza kesildiği tarihten itibaren 15 gün içinde ödeniyormuş gibi işlem yapılacak. 31 Aralık'a kadar başvuru yaptıktan sonra ilk taksit süresi olan ocak sonuna kadar trafik ve kaçak geçiş cezalarını peşin ödeyen yüzde 25'lik anapara indirimini alacak.