Hesaba hemen geçen havale mi EFT mi?

İçindekiler:

  1. Hesaba hemen geçen havale mi EFT mi?
  2. Başka hesaba havale ne demek?
  3. EFT nin açılımı nedir?
  4. Başka hesaba EFT nasıl yapılır?
  5. EFT tutari nedir?

Hesaba hemen geçen havale mi EFT mi?

Eğer EFT iş günü içinde yapılmış ve transfer ücreti belirlenen saatten önce başlatılmışsa EFT aynı gün hesaba geçer. Eğer iş günü değilse, resmi tatilse ya da belirlenen saatin dışında yapılmışsa; eğer bir tarih belirtilmemişse EFT ilk iş günü hesaba düşer.

Başka hesaba havale ne demek?

Havale en basit anlatımıyla banka hesabındaki bir paranın aynı bankadaki bir diğer hesaba, veya aynı bankada başkasına ait bir hesaba gönderilmesi anlamına geliyor. Haftanın 7 gün 24 saati aynı banka içerisinde havale işlemi yapmak mümkün.

EFT nin açılımı nedir?

EFT'nin açılımı, İngilizce Elektronik Fon Transferi anlamına gelen “Electronic Funds Transfer”'dir.

Başka hesaba EFT nasıl yapılır?

Bankanızın ATM, internet bankacılığı, mobil bankacılık uygulaması veya telefon bankacılığı kanallarından biriyle EFT işlemi yapmak isterseniz, EFT işlem saatleri içinde başka bankaya para transferi seçeneğini seçip, IBAN veya hesap numarası ile transfer seçeneklerinden birini tercih ederek, yukarıda belirtilen alıcı ...

EFT tutari nedir?

EFT işlemlerinden alınan ücret, işlem tutarının 1000 TL ve altında olması halinde mobil bankacılık uygulamaları ve internet bankacılığı aracılığıyla yapılan işlemler ile düzenli ödemelerde 1 TL, ATM dışındaki diğer kanallar ile yapılan işlemlerde ise 5 TL olarak uygulanmaya devam edecek.