ÖSYM şifremi unuttum nasıl yeni şifre alabilirim?

İçindekiler:

  1. ÖSYM şifremi unuttum nasıl yeni şifre alabilirim?
  2. ÖSYM şifre değiştirme işlemi nasıl yapılır?
  3. ÖSYM şifresi ilk nasıl alınır?
  4. E devletten ÖSYM şifresi nasıl alınır?
  5. ÖSYM e-devlet kaydı nasıl yapılır?
  6. ÖSYM e nasıl kayıt olunur?

ÖSYM şifremi unuttum nasıl yeni şifre alabilirim?

Eğer ÖSYM AİS Güvenlik sorusunu unuttuysanız şifrenizi aldığınız merkeze nüfus cüzdanı ya da pasaportları ile birlikte şahsen başvurarak, 5,00 TL ücret karşılığı yeni şifrelerini edinmek zorundadır.

ÖSYM şifre değiştirme işlemi nasıl yapılır?

ÖSYM ŞİFRE DEĞİŞTİRME NASIL YAPILIR? -İlk olarak ÖSYM'nin resmi sitesi olan (https://ais.osym.gov.tr/) adresinden giriş yapın. -Adrese TC kimlik numaranız ve aday şifreniz ile giriş yapın. -Giriş yaptıktan sonra sağ bölümde yer alan “Şifre Değiştir” düğmesine basın.

ÖSYM şifresi ilk nasıl alınır?

ÖSYM ADAY ŞİFRESİ ALMA AİS giriş şifresini unutan adaylar herhangi bir sınav başvuru merkezine müracaat ederek yeni şifre talebinde bulunabiliyorlar. Görevliye ödenecek olan 2 TL karşılığında sadece bir kaç dakikalık işlem sonrasında yeni bir şifre alınabiliyor.

E devletten ÖSYM şifresi nasıl alınır?

E- devlet üzerinden girmek isteyen adaylar için ÖSYM sistemine giriş, e-devlet şifresiniz ile yapılabilmektedir. ÖSYM Aday İşlemleri Sistemine erişiminizi ais.osym.gov.tr sayfasında yer alan " e-devlet ile giriş yap" butonuna tıklayarak T.C ve e- devlet şifreniz ile sağlayabilirsiniz.

ÖSYM e-devlet kaydı nasıl yapılır?

kimlik kartı ve e-Devlet şifresi olan adaylar, başvuru merkezlerine gitmeden ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi'ne ÖSYM AİS mobil uygulaması veya 'http://ais.osym.gov.tr' üzerinden 'e-Devlet ile kayıt ol' seçeneğine tıklayarak kayıt olabilecek ve sınav başvurularını yapabilecek. e-Devlet kayıtları için adaylarımızın PTT ...

ÖSYM e nasıl kayıt olunur?

"E-Devlet üzerinden ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi'ne (https://ais.osym.gov.tr) giriş yapan adaylar, e-Devlet ile Kayıt Ol butonu vasıtasıyla herhangi bir sınav başvurusundan bağımsız olarak ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi'ne kaydolacak.