Öğretmen özlük dosyası neler olmalı?

İçindekiler:

  1. Öğretmen özlük dosyası neler olmalı?
  2. MEB özlük dosyasında neler bulunur?
  3. Öğretmen özlük dosyası ne kadar?
  4. 657 özlük dosyasında neler bulunur?
  5. Tayini çıkan Öğretmenin özlük dosyası nasıl gönderilir?
  6. Işçi özlük dosyası nereden alınır?
  7. Özlük dosyası ne demek?
  8. Öğretmen özlük dosyası kaybolursa ne olur?
  9. 657 amir kimdir?
  10. 657 disiplin amiri kimdir?
  11. Personel Nakil Bildirimi nereden alınır?
  12. Özlük dosyalarında neler bulunmaz?
  13. Personel özlük dosyasını kimler görebilir?

Öğretmen özlük dosyası neler olmalı?

Özlük dosyasında bulunması gereken evrak nelerdir?
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi.
  • Nüfus kayıt örneği.
  • İkametgah Belgesi.
  • Sağlık raporu.
  • Diploma fotokopisi.
  • Adli sicil kaydı
  • 2 adet vesikalık fotoğraf.
  • Aile durumunu bildirir belge.
Daha fazla öğe...•BE

MEB özlük dosyasında neler bulunur?

Personel özlük dosyasında bulunması gereken evraklar;
  • SGK işe giriş bildirgesi.
  • İş sözleşmesi.
  • Erkek çalışanlar için askerlik durumu belgesi.
  • 2 adet vesikalık fotoğraf.
  • Adli sicil kaydı
  • Diploma fotokopisi.
  • Sağlık raporu.
  • İkametgâh belgesi.
Daha fazla öğe...

Öğretmen özlük dosyası ne kadar?

Öğretmen Özlük Dosyası Fiyatı 8 TL - 28x32 cm Lüx Baskılı

657 özlük dosyasında neler bulunur?

Bu dosyada memurun adı ve soyadı,kütük sıra numarası,doğum yeri ve tarihi,cinsiyeti,medeni hali,nüfus hüviyeti cüzdanı ile öğrenim belgesinin dairece tasdik edilmiş suretleri,bakmakla yükümlü olduğu kimseler,öğrenim durumu,bildiği yabancı dillerve derecesi,yaptığı lisansüstü eğitimi,staj ve incelemeleri,sınıfı,derece ...

Tayini çıkan Öğretmenin özlük dosyası nasıl gönderilir?

son Değişikliğe Göre Birinci Uygulama: Tayini Çıkan Öğretmenin Özlük Dosyası Bir Tutanakla Kendisine Verilir Bu Dosyayı Öğretmen Kendisi Taşır Yeni Okuluna Yine Tutanakla Elden Verir. İkinci Uygulama Öğretmene Özlük Dosyası Elden Teslim Edilmemişse Öğretmen Özlük Dosyası 15 Gün İçerisinde Posta Yoluyla Gönderilir.

Işçi özlük dosyası nereden alınır?

Kişinin kayıtlı olduğu adres bilgilerinin bulunduğu belge olan ikametgah belgesi yine herhangi bir nüfus müdürlüğünden ya da bağlı bulunulan muhtarlıktan alınabiliyor. Daha doğrusu birkaç yıl öncesine kadar sadece bu iki mecradan alınabiliyordu. Artık bu belge de E-devlet üzerinden, kolayca temin ediliyor.

Özlük dosyası ne demek?

Özlük dosyası çalışanın o iş yerinde çalıştığının, işçinin çalıştığı süre boyunca işverenle kurduğu iş ilişkisiyle alakalı oluşturulan her evrak, yazışmayı içeren belgelerden oluşmaktadır. Çalışanın işiyle alakalı her hareketin her değişikliğin belgelendiği bir kayıt dosyasıdır.

Öğretmen özlük dosyası kaybolursa ne olur?

Sonuç olarak, özlük dosyanızdan kaybolan disiplin cezaları için hakkınızda soruşturma açılırsa; ... Yani hem memuriyetiniz sona erebilir (657 sayılı Kanun 125-E/g) hem de mahkumiyet cezası alabilirsiniz.

657 amir kimdir?

Madde 10 - Devlet Memurları amiri oldukları kuruluş ve hizmet birimlerinde kanun, tüzük ve yönetmeliklerle belirlenen görevleri zamanında ve eksiksiz olarak yapmaktan ve yaptırmaktan, maiyetindeki memurlarını yetiştirmekten, hal ve hareketlerini takip ve kontrol etmekten görevli ve sorumludurlar.

657 disiplin amiri kimdir?

MADDE 5- (1) 657 sayılı Kanun ve bu Yönetmelik kapsamında disiplin hükümlerinin uygulanması bakımından; a) Cumhurbaşkanı, tüm kamu idarelerinde, b) Bakanlar, bakanlık teşkilatında, c) Üst yöneticiler, başında bulundukları kamu idarelerinde veya kendilerine bağlı birimlerde, ç) Bölge müdürleri, taşra teşkilatı bölge ...

Personel Nakil Bildirimi nereden alınır?

c) Personel Nakil Bildirimlerinden birer nüsha ayrıldığınız okul müdürlüğüne, Milli Eğitim Müdürlüğüne, Mal Müdürlüğüne ve göreve başlayacağınız okul müdürlüğüne teslim edilecek.

Özlük dosyalarında neler bulunmaz?

Personel özlük dosyası, yalnızca personelin işe girerken kuruma teslim etmek zorunda olduğu belgelerden oluşmaz. Çalışma süresi boyunca çalışan-kurum arasındaki her türlü ilişkinin özetlendiği evraklar da bu dosyadaki yerini almalıdır.

Personel özlük dosyasını kimler görebilir?

İşveren, işçi hakkında edindiği bilgileri hukuka uygun olarak kullanmak ve gizli kalmasında işçinin haklı çıkarı bulunan bilgileri açıklamamak zorundadır. Bu sebeple özlük dosyası diğer işçilerin ve yetkili olmayan kişilerin göremeyeceği şekilde kişisel verilerin gizliliğine dikkat edilerek saklanmalıdır.