TTNet sözleşme bitiş tarihini nasıl öğrenebilirim?

İçindekiler:

  1. TTNet sözleşme bitiş tarihini nasıl öğrenebilirim?
  2. TTNet cayma bedeli nasıl öğrenilir?
  3. Vodafone tarife cayma bedeli ne kadar?
  4. Türk Telekom cayma bedeli ödüyor mu?

TTNet sözleşme bitiş tarihini nasıl öğrenebilirim?

Türk telekom taahhüt süresini ve bedeli öğrenmek için Online İşlemler menüsünden Tarifem ve Paketlerim kısmına incelemeniz gereklidir. Tarifem ve Paketlerim kısmından faturalarınızı görebilir ayrıca taahhüt başlangıç ve bitiş tarihini görebilirsiniz.

TTNet cayma bedeli nasıl öğrenilir?

Türk Telekom taahhüt cezası sorgulama yapmak için tek yapmanız gereken 4 telefon numarasından müşteri hizmetlerine ulaşmaktır. Kullanmış olduğunuz tarifeden vazgeçmeniz durumunda ne kadar ceza geleceğini öğrenebilirsiniz. Müşteri hizmetleri size ortalama bir tutar söyleyecektir.

Vodafone tarife cayma bedeli ne kadar?

Vodafone faturalı aboneleri için taahhüt bozma bedeli olarak en az 228.00 TL cayma bedeli belirlemiştir. Bu rakamın üzerinde varsa almış olduğunuz indirimler ekleniyor ve cayma bedeli olarak size sunuluyor.

Türk Telekom cayma bedeli ödüyor mu?

Müşterinin dahil olduğu kampanyayı ve/veya aboneliğini iptal etmesi halinde; taahhütnamenin abone tarafından imzalandığı tarihten itibaren taahhüde aykırılığın oluştuğu döneme kadar aboneye sağlanan indirim, rayiç cihaz veya diğer faydaların bedellerinin tahsil edilmemiş kısmının toplamı müşteriden tahsil edilir.