CS GO güncelleme ne zaman gelecek?

İçindekiler:

  1. CS GO güncelleme ne zaman gelecek?
  2. CS GO Broken Fang ne zaman bitiyor?
  3. CS GO 2021 Hizmet Madalyası ne zaman gelir?
  4. CS GO kaldırıldı mı?
  5. Broken Fang bitti mi?
  6. CS GO operasyon kaç yıldız?
  7. 2021 Hizmet Madalyası nasıl alınır?
  8. 2020 Hizmet Madalyası nasıl alınır?
  9. Seçkin kırık diş Rank etkiliyor mu?
  10. Broken Fang ne zaman?

CS GO güncelleme ne zaman gelecek?

Yapılan güncelleme, oyuna bazı yenilikler ve düzeltmeler getirirken, haritalarda da çeşitli değişiklikler yapıyor. Valve'ın 27.05.2021 tarihli CS:GO güncellemesi, Ancient, Mocha, Grind ve Cache isimli haritalara bazı yenilikler getiriyor.

CS GO Broken Fang ne zaman bitiyor?

Operasyon Ne Zaman Sona Erecek Operasyon 'e kadar devam edecek, operasyonun her haftasında yeni görev kartı verilecek.

CS GO 2021 Hizmet Madalyası ne zaman gelir?

Yeni gelen güncellemeyle birlikte 2021 hizmet madalyasıda paylaşıldı. CS Level'iniz 40 ise 1 Ocak'ta bu madalyayı alabilirsiniz.

CS GO kaldırıldı mı?

Valve'ın kendi oyunu CS:GO sürpriz bir şekilde Steam'den kaldırıldı. Evet yanlış okumadınız milyonlarca oyuncusu olan rekordan rekora koşan Counter-Strike: Global Offensive mağazadan kaldırıldı. ... Steamdb sitesine göre CS:GO komple mağazadan kaldırmış daha sonra resimleri ve açıklamaları ile tekrardan Steam'e eklenmiş.

Broken Fang bitti mi?

Broken Fang Ne Zamana Kadar Devam Edecek? Broken Fang operasyonu yaklaşık 5 ay kadar devam ederek 30 Nisan'da sonlanacak.

CS GO operasyon kaç yıldız?

Görevleri tamamlayarak en fazla 100 yıldız (ödüller yolundaki bütün ödüller için yeterlidir) kazanabilirsin. Operasyon jetonumu nasıl yükseltebilirim? Parçalanmış Ağ Operasyonu Jetonu, haftalık görev kartlarıyla yükseltilebilir.

2021 Hizmet Madalyası nasıl alınır?

CS:GO 2021 Hizmet Madalyası Deneyim puanları ile seviye atlayarak 40. seviyeye ulaşmak. 40. seviyeye ulaştıktan sonra oyunun size göndereceği ”Hizmet Madalyasını Al” seçeneğini seçerek hizmet madalyası sahibi olabilirsiniz.

2020 Hizmet Madalyası nasıl alınır?

Çünkü bu madalyayı kazanabilmek için 40. seviyeye sahip olmanız gerekiyor. Yıl içerisinde ilk 40 seviye olduğunuz zaman sizin karşınıza bir buton çıkıyor 'Hizmet Madalyasını Al' bu çıkan butona tıkladığınız zaman hizmet madalyasına sahip oluyorsunuz. Madalyayı aldıktan sonra ise leveliniz sıfırlanıyor.

Seçkin kırık diş Rank etkiliyor mu?

Operasyon ile gelen seçkin kırık diş eşleştirmesinden bahsediyorsan evet rank düşüyor. Retake(geri alış) modundan bahsediyorsan hayır, herhangi bir rank atlama veya düşme olayı yok.

Broken Fang ne zaman?

Broken Fang operasyonu yaklaşık 5 ay kadar devam ederek 30 Nisan'da sonlanacak. İlk 16 hafta boyunca her hafta yeni görevler gelecek.