Dry klimada ne demek?

İçindekiler:

  1. Dry klimada ne demek?
  2. Klima mode ne demek?
  3. Nem alma modu ne işe yarar?
  4. Dry Mode ne anlama gelir?
  5. Turbo klima ne demek?
  6. Klima Air Flow ne demek?
  7. Klimada nem alma özelliği ne işe yarar?
  8. Klima Temp tuşu nedir?

Dry klimada ne demek?

Kurutma anlamına gelen ''dry'' klimanızın fanının düşük hız ile çalışarak evapatör bobininde havanın su buharı çekilerek kuru havanın dışarı verilmesi mekanizması ile çalışır.Bulunduğu odanın nemini komple almayarak ama bir miktarda olsa sizi rahatlattığı gibi soğutma veya güç modlarından daha az enerji harcayacaktır.

Klima mode ne demek?

Mode (Fonksiyon) Tuşu. Bu tuşa basarak talep ettiğiniz işletim modunu seçebilirsiniz. Bu tuşa her bastığınızda işletim modu AUTO, COOL, DRY, FAN ve HEAT olarak değişecektir.

Nem alma modu ne işe yarar?

Klimalarda bulunan nem alma modu ile soğutma modları birbirine karıştırılmaktadır. Fakat nem alma modunda ortamın nem düzeyi, soğutma modunda ise ortamın sıcaklığı ayarlanır. Klimanın nem alma modu açıldığında ortamın nemi tahliye edilerek uygun nem ortamı sağlanır.

Dry Mode ne anlama gelir?

Klimada DRY Nedir? Klimalarda nem alma modudur. Nemli geçen günlerde klimanızı nem alma modunda çalıştırarak ortam nemini ideal düzeyye ulaştırabilirsiniz.

Turbo klima ne demek?

FAN Fanın otomatik / düşük / orta ve ya yüksek hızda çalışmasını seçmek için kullanılır. ... TURBO Ayarlanan sıcaklığa daha hızlı ulaşmak için fan hızını maksimuma alır. A5 Inverter Klima, bu fonksiyon ile istenilen sıcaklığa çok daha çabuk ulaşarak, yüksek tüketici konforu sağlar.

Klima Air Flow ne demek?

İsterseniz hava akım yönünü ayarlamak için “AIRFLOW” tuşuna basabilirsiniz. Bu tuşa bir kez bastığınızda hava kanatları yönünde hareketlilik olur, tuşa yeniden basarak bu hareketi durdurabilirsiniz. Yapılan işlemlerden sonra klima ortam sıcaklığını düşürecek ve ortamı serinletecektir.

Klimada nem alma özelliği ne işe yarar?

Klimanın nem alma modu açıldığında ortamın nemi tahliye edilerek uygun nem ortamı sağlanır. Nem alma modunda termometre yerine nem ölçer kullanılmalıdır. Özellikle nemli günlerde klimaların bu moda çalıştırılması cihazlardan en uygun şekilde yararlanmak için önemlidir.

Klima Temp tuşu nedir?

TEMP TUŞU İç ünitenin ekranında ortamı ve ya ayarlanan sıcaklığı göstermek arasında seçim yapmak için kullanılır. LIGHT Bu düğme, iç ünitelerin ekranını açma ve ya kapatma için kullanılır.