Vodafone fatura puanımı nasıl öğrenebilirim?

İçindekiler:

  1. Vodafone fatura puanımı nasıl öğrenebilirim?
  2. Müşteri puanımı nasıl öğrenebilirim?
  3. Vodafone faturaya ek 2 telefon alınır mı?
  4. Vodafone kredi nedir?
  5. Vodafone pay nedir?
  6. Vodafone fatura üzerine telefon almak icin ne gerekli?

Vodafone fatura puanımı nasıl öğrenebilirim?

Vodafone telefon alamk için puan sorgulama işlemini ayrıca Vodafone yanımda uygulamasına giriş yaparak öğrenmeniz mümkün. Vodafone yanımda uygulaması üzerinden satın alma işlemini yaptığınızda puanınızın yeterli olup olmadığı size söyleyecektir.

Müşteri puanımı nasıl öğrenebilirim?

Cep merkezine giderek sizinle ilgilenen temsilciye puanınızı öğrenmek istediğiniz yönündeki talebinizi iletin. Cep merkezinde şahsınıza ait puan bilgisi çıkartılır. Puanınıza gören satın almanız mümkün olan telefonların bilgisi tarafınızla paylaşılır.

Vodafone faturaya ek 2 telefon alınır mı?

Evet. Yukarıda belirtilen cihaz kampanya kriterlerini sağlamanız ve müşteri limit puanınızın satın almak istediğiniz 2 cihaz için de yeterli olması durumunda, aynı anda 2 adet cihaz kampanyasına katılabilirsiniz.

Vodafone kredi nedir?

Vodafone kredi, düzenli ödeme yapan 6 ay ve üzeri vodafone faturalı hat kullanıcılarına faturaya kredi imkanı. Vodafone faturalı hattı bulunan her bireysel müşteri bankaya gitmeden Vodafone kredi çekebilmektedir.

Vodafone pay nedir?

Vodafone Pay; herhangi bir banka müşterisi olmadan basit finansal işlemlerin tek bir uygulama içerisinde yönetilmesini sağlayan yeni nesil bir mobil cüzdan uygulamasıdır.

Vodafone fatura üzerine telefon almak icin ne gerekli?

Faturalı bireysel veya şahıs esnaf Vodafone abonesi olmanız gerekmektedir. Katılmak istediğiniz cihaz kampanyasına uygun Müşteri Limit Puanına sahip olmanız gerekmektedir. Eğer telefon alırken tarifenin de değiştirilmesi isteniyorsa, son 30 gün içerisinde tarife değişikliği yapılmamış olması gerekmektedir.