FUE saç ekimi acıtır mı?

İçindekiler:

  1. FUE saç ekimi acıtır mı?
  2. Saç ekimi sonrası ne zaman normale dönülür?
  3. Saç ekimi kimlere yapilabilir?
  4. Saç ekimi kimlere uygundur?
  5. Saç ekimi can yakar mı?

FUE saç ekimi acıtır mı?

Ağrısız ve acısız bir saç ekim tekniği olan FUE'de, kişi operasyonu en az hasarla atlatır. FUT'taki gibi herhangi bir kesi olmayacağı için, izsiz yöntem olarak da bilinir. Bununla birlikte, yine herhangi bir kesi olmayacağı için, hasta ağrı veya acı hissetmez.

Saç ekimi sonrası ne zaman normale dönülür?

FUE ya da DHI tekniğiyle yapılan saç ekimlerinin ardından hastaların çoğu ortalama 3 gün sonra iş hayatına rahatlıkla dönebilir. Kafa derisinin tıraşlanmasının dışında başka herhangi bir saç ekimi sıkıntısı kalmaz. Güç kullanmayı gerektiren fiziksel aktiviteler için 2-3 hafta beklenmesi gerekir.

Saç ekimi kimlere yapilabilir?

Saç ekimi kimlere yapılabilir : Bebekler ve çok yaşlılar hariç herkese bu operasyon yapılabilmektedir.

Saç ekimi kimlere uygundur?

Genetik nedenler, hormonal problemler, stres, çevresel faktörler, kazalar gibi nedenlerden ötürü saçlarında seyrelme ya da dökülme gözüken kişilere saç ekimi yapılabilir. Saç ekimi operasyonu yaptıracak olan kişide ekim için gerekli olan greft sayısının bulunması gerekir.

Saç ekimi can yakar mı?

En büyük soru, FUE saç ekimi can yakar mı? Cevap, hayır. İğnesiz lokal anestezi ile hiç bir şey hissetmeden saç ekimi operasyonu gerçekleşmektedir.Çoğu cerrahi prosedürde olduğu gibi, bir miktar rahatsızlık olacaktır, ancak ağrının ölçülmesi açısından hastaya bağlıdır.