Galatasaray maçı biletleri nereden alınır?

İçindekiler:

  1. Galatasaray maçı biletleri nereden alınır?
  2. GS Maç bileti kaç TL?
  3. Stubhub dan bilet almak güvenli mi?
  4. Passo konser bileti nasıl alınır?
  5. GS kartı nasıl alınır?
  6. Galatasaray Alanyaspor maçı biletleri ne zaman satışa çıkıyor?
  7. Biletalsat güvenilir mi?
  8. Biletwise güvenilir mi?
  9. Passolig misafir takım bileti nasıl alınır?
  10. Maç bileti nereden satın alabilirim?
  11. GS Bonus Kart nasıl alınır?
  12. GS Bonus kart ücreti ne kadar?
  13. UEFA Avrupa Ligi biletleri nereden alınır?
  14. Beşiktaş Maç bileti nereden alınır?
  15. Passolig kredi kartı yıllık ücreti ne kadar?
  16. Biletix Bilet iptali nasıl olur?
  17. Biletix biletimi başkası kullanabilir mi?
  18. Passolig olmadan bilet alınır mı?

Galatasaray maçı biletleri nereden alınır?

Maç, sosyal mesafe kurallarına göre ayarlanan oturma düzeni ile gerçekleşecektir. Passolig kartı olmayan taraftarlarımız passolig.com.tr adresinden başvuru yaptıktan sonra bilet satın alabilirler. Maça gelecek kişilerin stadyum girişinde HES kodları sorgulanacaktır.

GS Maç bileti kaç TL?

Gaziantep Futbol Kulübümüzün, Süper Lig'in 11. haftasında 9 Kasım Cumartesi günü saat 20:00'de konuk edeceği Galatasaray maçı biletleri bugün saat 15:00'de satışa çıktı. Gaziantep Kalyon Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşmanın bilet fiyatları TL arasında belirlendi.

Stubhub dan bilet almak güvenli mi?

Stubhub üzerinden bilet satın almak oldukça güvenlidir; zira alıcı, etkinliğe katılana kadar satıcıya ücretini ödemiyor, böylece biletin orijinal olduğundan ve alıcının seçmiş olduğu alan ile eşleştiğinden emin olunuyor. ... Stubhub üzerinden bilet satın alabileceğiniz gibi bilet satmanız da mümkün.

Passo konser bileti nasıl alınır?

Passo.com.tr Üzerinden Nasıl Bilet Alırım?
  1. 1. www.passo.com.tr'ye girin.
  2. Bilet almak istediğiniz maçı seçin.
  3. 3. “Satın al” butonunu tıklayın.
  4. Şifrenizi girin! ...
  5. Tribün, blok seçimini yapın. ...
  6. Koltuğunuzu seçin.
  7. 7. Koltuğunuzu tanımlayın!
  8. 8. Passolig Kartınız ile ödemenizi yapın.

GS kartı nasıl alınır?

Kombine alacak taraftarlarımıza özel olarak sunulan ve üzerinde kombine bilgilerinizin yazılı olduğu Passolig Galatasaray Kombine Kart'a https://www.passolig.com.tr/uye-ol adresinden başvurabilirsiniz.

Galatasaray Alanyaspor maçı biletleri ne zaman satışa çıkıyor?

Maçın biletleri 17 Eylül Cuma günü saat: 21:00'da passo.com.tr adresinden satışa sunulacak. 17 Eylül Cuma günü saat 21:00'da, 2019-2020 sezonu kombine sahiplerine, Bonus kart ve GS Mobile sahiplerine; 18 Eylül Cumartesi günü saat 14:00'da sadece GS Logolu passolig kartlarına satışa çıkacaktır.

Biletalsat güvenilir mi?

Biletalsat.com güvenli alışveriş için web sitesini Commodo SSL sertifikası güvencesi ile korumakta kişisel verileri de saklamaktadır. Biletalsat.com güvenilir bir web sitesinde olması gereken özelliklere sahip ve kurumsal anlamda da Biletalsat.com garantisi ile faal bir yapıdır.

Biletwise güvenilir mi?

biletwise'dan alınan ve satılan her bilet %100 garantilidir.

Passolig misafir takım bileti nasıl alınır?

Kulüp, İl ya da İlçe Spor Güvenlik Kurulu tarafından aksi bir karar alınmadığı sürece Passolig Kartınızın logosu ev sahibi takıma aitse, ev sahibi takımın tribünlerinden, kartınızın logosu misafir takımın logosuna sahipse misafir takım tribünlerinden bilet alabilir, Spor Toto Süper Lig ve Spor Toto 1.

Maç bileti nereden satın alabilirim?

'te yürürlüğe giren 6222 sayılı “Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun” uyarınca Passolig Kart sahibi olmadan stadyumlara giriş yapılamamaktadır. Maç biletinizi www.passo.com.tr sitesinden, Passo Mobil Uygulaması'ndan, N Kolay İşyerleri'nden ve N Kolay İşlem Merkezlerinden satılmaktadır.

GS Bonus Kart nasıl alınır?

Dilerseniz Garanti BBVA İnternet Bankacılığı'ndan 4 Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi'den veya şubelerimizden de başvuruda bulunabilirsiniz. BonusFlaş ile GS Bonus kart bilgileriniz, ödemeleriniz ve kampanyalar tek uygulamada, kontrolünüz altında. BonusFlaş'ı hemen yükleyin!

GS Bonus kart ücreti ne kadar?

MasrafAzami TutarAçıklama
GS Bonus-Ek Kart79.00 TLBSMV dâhil.
GS Bonus Gold184.50 TLBSMV dâhil.
GS Bonus Gold-Ek Kart92.00 TLBSMV dâhil.
GS Bonus Platinum207.50 TLBSMV dâhil.
60 satır daha

UEFA Avrupa Ligi biletleri nereden alınır?

Lig'de yer alan tüm takımların lig karşılaşmaları ile beraber UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, Ziraat Türkiye Kupası ve hazırlık karşılaşmalarının biletleri de, takımların tek resmi Bilet Satış Acentası olan PASSO üzerinden satılmaktadır.

Beşiktaş Maç bileti nereden alınır?

Biletimi nereden satın alabilirim? Yurt dışı deplasman biletlerinin tek satış kanalı, bilet.bjk.com.tr bilet satış platformumuzdur. Kulüp binamızdan bilet satışı yapılmamaktadır.

Passolig kredi kartı yıllık ücreti ne kadar?

Yıllık kart aidatı öder miyim? Hayır, sadece yıllık E-Bilet kullanım bedeli ödersiniz. Ödediğiniz tutar aynı zamanda kulübünüze ve Türk futboluna maddi katkı olarak aktarılır. Bunun dışında kartınızdan yıllık olarak tahsil edilen ilave bir kart aidatı bedeli bulunmamaktadır.

Biletix Bilet iptali nasıl olur?

Satış noktalarımızdan nakit olarak satın alınan biletlerin iadesi için lütfen linkteki iade formunu doldurun. Bilet bedeliniz bize ilettiğiniz banka hesap numaranıza 10 iş günü içinde iade edilecektir. Biletix tarafından sadece Biletix satış kanalları aracılığıyla satın alınmış biletlerin iadesi yapılır.

Biletix biletimi başkası kullanabilir mi?

Biletleri başkasına versem kullanabilir mi? Kural olarak bileti elinde bulunduran kişi bileti ile beraber etkinliğe katılım yapabilir.

Passolig olmadan bilet alınır mı?

Passolig Kartım olmadan maça nasıl girerim? Kartınız henüz kurye tarafından teslim edilmemiş ise, Passo Mobil uygulamasının “cep telefonu ile maça giriş” özelliğini kullanarak ya da stadyum gişelerinden “Tek Girişlik Pass Card” alarak stadyuma giriş sağlayabilirsiniz.