Silivriden Avşa Adasına nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Silivriden Avşa Adasına nasıl gidilir?
  2. Marmara Adası'na İstanbul'dan nasıl gidilir?
  3. Avşadan Marmara adasına nasıl gidilir?
  4. Marmara adasına nasıl gidilir 2021?
  5. Avşaya arabalı vapur nereden kalkıyor?
  6. Balıkesir otogardan Avşa Adasına nasıl gidilir?
  7. Istanbuldan Avşa adasına araba ile nasıl gidilir?
  8. Tekirdağ Avşa Adasına nasıl gidilir?
  9. Bostancı Marmara Adası ido ile kaç saat?
  10. Balıkesir merkezden avşaya nasıl gidilir?

Silivriden Avşa Adasına nasıl gidilir?

Silivri'den Avşa Adası'na direk feribot seferi yoktur. Uçar Seyehat ve İstanbul Seyahat'in araçları ile Silivri'den Tekirdağ Akport Gümrüklü Limanı arası 1 saat süren servisler aracılığı ile ulaşım sağlanmaktadır. Tekirdağ Avşa arası 3 saattir.

Marmara Adası'na İstanbul'dan nasıl gidilir?

İstanbul, Tekirdağ ve Erdek'ten, Marmara Adası'na direkt ulaşım mümkün. Tekirdağ ve Erdek'ten arabalı vapurlar hareket ederken İstanbul'dan, İDO feribotları ile Marmara Adası'na ulaşılabiliyor. Erdek - Marmara Adası vapurla yaklaşık 2 saat.

Avşadan Marmara adasına nasıl gidilir?

Gestaş Erdek – Avşa AdasıMarmara Adası Feribot-Vapur Seferleri 2021. Gestaş Erdek arabalı feribotları ile yaklaşık 2 saatte Erdek'ten Avşa Adası'na ve 2 saat 30 dakikada Erdek'ten Marmara Adası'na ulaşım sağlanabilmektedir.

Marmara adasına nasıl gidilir 2021?

Marmara Adası'na gidiş için genellikle İstanbul tercih edilmektedir. Bostancı ve Yenikapı'dan deniz otobüsleri aracılığı veya İDO seferleri ile yaklaşık 2 buçuk saat süre ile Marmara Adası'na ulaşabilirsiniz.

Avşaya arabalı vapur nereden kalkıyor?

Kalkış limanı, Tekirdağ Akport Gümrüklü Limanı'dır (Süleymanpaşa eski cezaevi karşısı). İstanbul'dan Avşa Adasına gitmek için; İstanbul, Bostancı ve Yenikapı'dan her gün 09.45′te deniz otobüsleri sefer düzenlemektedir. İstanbul Avşa feribot seferleri her gün 3 saat aralıklarla sefer yapmaktadır.

Balıkesir otogardan Avşa Adasına nasıl gidilir?

Birincisi Balıkesir'in Erdek ilçesine gideceksiniz orada ki limandan günde 3 sefer yapılmaktadır. Orada ki feribot ile Avşa Adasına ulaşabilirsiniz. İkinci bir yol ise yine Erdek üzerinden BUDO'ya ait deniz otobüsleriyle Avşa Adası'na gidebilirsiniz.

Istanbuldan Avşa adasına araba ile nasıl gidilir?

Avşa Adası'na İstanbul'dan kendi arabanız ile gitmek istiyorsanız Tekirdağ üzerinden kalkan feribot seferlerini kullanmalısınız. Eğer Çanakkale-Bursa-Balıkesir-Bandırma istikametinden gelecek iseniz Erdek'ten kalkan Gestaş Deniz Otobüslerini tercih edebilirsiniz.

Tekirdağ Avşa Adasına nasıl gidilir?

Tekirdağ'dan Avşa adasına yaklaşık 2 saat süren bir seyahat ile ulaşmanız mümkündür. Tekirdağ Avşa gemi seferleri özellikle tatilciler tarafından çok tercih edilmektedir. Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesi Akport Gümrüklü Limanı'ndan kalkan Tekirdağ-Avşa gemileri ile Avşa Adası'na gitmek mümkündür.

Bostancı Marmara Adası ido ile kaç saat?

Yolculuk süresi ortalama 3 saat 45 dakikadır. İDO Bostancı iskelesine ulaşım için Marmaray, Metrobüs, İETT ve taksi seçenekleri mevcuttur. Avşa iskelesinden ada merkezine yürüme mesafesindedir. 2021 yılı İDO vapur seferleri yaz tarifesi bilgilerine sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Balıkesir merkezden avşaya nasıl gidilir?

Birincisi Balıkesir'in Erdek ilçesine gideceksiniz orada ki limandan günde 3 sefer yapılmaktadır. Orada ki feribot ile Avşa Adasına ulaşabilirsiniz. İkinci bir yol ise yine Erdek üzerinden BUDO'ya ait deniz otobüsleriyle Avşa Adası'na gidebilirsiniz.