Turktelekom taahhüt iptali nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Turktelekom taahhüt iptali nasıl yapılır?
  2. Türk Telekom cayma bedeli öder mi?
  3. Avea cayma bedeli nasıl öğrenilir?
  4. Faturalıdan faturasıza geçiş kaç gün?
  5. Kapanan hat nasıl açılır Türk Telekom?

Turktelekom taahhüt iptali nasıl yapılır?

Hattınızı iptal ettirmek istediğinizde, yazılı başvurunuzu Türk Telekom Ofis ve Mağazaları, fax, KEP adresimiz veya turkiye.gov.tr e-devlet sitesi kanallarından biri ile tarafımıza iletmeniz gerekmektedir. Yazılı talebinizin şirketimize ulaştığı tarihten itibaren 7 gün içerisinde hattınızın iptali gerçekleşecektir.

Türk Telekom cayma bedeli öder mi?

Taahhütlü tarife kullanan Türk Telekom aboneleri istedikleri zaman tarifelerini sonlandırabilirler. Fakat taahhüt süresinden önce sözleşmenizi bozarsanız sizden cayma bedeli tahsil edilir.

Avea cayma bedeli nasıl öğrenilir?

Türk Telekom taahhüt sorgulaması yapmak için telefonunuzun arama kısmına *124# yazıp arama tuşuna basın. Ardından 3-TAAHHUT seçeneğini seçip 2-Taahhut seçeneğini tekrar seçin. Taahhüt gün sayınız, kalan taahhüt süreniz ve cayma bedeli SMS ile telefonunuza gelecektir.

Faturalıdan faturasıza geçiş kaç gün?

Faturalı hattan, faturasız hatta geçiş işlemi yaparken herhangi bir kısıtla karşılaşır mıyım? Evet. - Aktivasyon yapıldıktan sonra ilk 30 gün içerisinde şebeke içi geçiş yapılamamaktadır. - Şebeke içi geçiş yapıldıktan sonra 30 gün içerisinde tekrar şebeke içi geçiş yapılamaz.

Kapanan hat nasıl açılır Türk Telekom?

Söz konusu hattınızı adınıza yeniden tahsis ettirip kullanabilmeniz için, hattın kapatılmasını takip eden 24 ay içerisinde bir TT Mobil İletişim Merkezine (AİM) giderek yeni bir abonelik sözleşmesi imzalamanız ve abonelik ile ilgili belgeleri ibraz etmeniz gerekmektedir.