Kan grubu E nabız dan nasıl öğrenilir?

İçindekiler:

  1. Kan grubu E nabız dan nasıl öğrenilir?
  2. E-devlet kan tahlil sonuçları nasıl bakılır?
  3. Kan grubu testi nerede yapılır?
  4. E Nabızdan tahlil sonuçlarımı nasıl görebilirim?
  5. Kan grubu kartı kaç saatte çıkar?

Kan grubu E nabız dan nasıl öğrenilir?

Kan grubu için bir sağlık kuruluşuna kan verdikten sonra sonuçlarına internetten bakabilirsiniz. Kan grubu için kan testi veren kişiler kan sonuçlarını e nabız üzerinden görebilirler. E-nabıza girdikten sonra "Tahlillerim" kan grubunuzu öğrenebilirsiniz.

E-devlet kan tahlil sonuçları nasıl bakılır?

e- Nabız sistemine giriş yaptıktan sonra, yaptırmış olduğunuz tüm tahliller ve sonuçlarını tarih ve açıklama bazında referans değerleri ile birlikte bu ekranda listeleyebilirsiniz. Dilediğiniz tahlilin üzerine basarak detaylarına ulaşabilirsiniz. Tarih aralığına ve işlem adına göre filtreleme yapabilirsiniz.

Kan grubu testi nerede yapılır?

Aile Sağlık Merkezleri (Sağlık Ocağı) Devlet hastaneleri. Özel hastaneler. Kızılay.

E Nabızdan tahlil sonuçlarımı nasıl görebilirim?

e-Nabız'dan tahlil sonuçlarını öğrenmek isteyenler T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile uygulamaya giriş yaptıktan sonra ekranın alt kısmında yer alan "Akıllı Asistan" bölümünden "Tahlillerim" butonuna tıklayarak geçmiş ve güncel tahlilleri görüntüleyebiliyor.

Kan grubu kartı kaç saatte çıkar?

Size en yakın Aile Sağlık Merkezine gidin. Kan grubu kartı alma nedeninizi belirterek başvurunuzu yapın. Sizden kan vermeniz istenecektir. Kanınız alındıktan sonra 1 saat içerisinde sonuç çıkmaktadır.