Alkolle oje çıkar mı?

İçindekiler:

  1. Alkolle oje çıkar mı?
  2. Oje doğal yollarla nasıl çıkarılır?
  3. Evde asetonsuz oje nasil cikarilir?
  4. Diş macunu ile oje nasıl çıkarılır?

Alkolle oje çıkar mı?

Neyse ki, oje çıkarmanın kolay ve doğal alternatif yolları da bulunuyor. Ojeyi temizlemek için alkol veya alkol bazlı ürünler kullanabilirsiniz. İzopropil alkol tırnaklarınızdaki boyayı temizlemede çok etkilidir; alkol içeriği ne kadar kuvvetli olursa o kadar iyi işe yarar.

Oje doğal yollarla nasıl çıkarılır?

Bir kabın ya da tabağın içine tırnaklarınızı kaplayacak kadar kolonya dökün. Tırnaklarınızı kolonya içinde 5 dakika bekletin ve yine kolonyalı pamuk yardımıyla ojelerinizi silin. Kolonyanın içindeki alkol ojelerinizin silinmesine yardımcı olacaktır.

Evde asetonsuz oje nasil cikarilir?

Ilık su dolu bir kap içine sıvı sabun ekleyin ve tırnaklarınızı bu suyun içinde 5 dakika tutun. Ardından yumuşayan tırnaklarınızı limonla ovalayarak ojeleri çıkarın. Diş macunu da yeri geldiğinde aseton yerine geçebiliyor.

Diş macunu ile oje nasıl çıkarılır?

Yapmanız gereken tek şey diş macununu tırnağınıza ya da pamuğa dökerek tınaklarınızı ovmak olacaktır. Bir parça pamuğu sirkeye batırarak üstüne birkaç damla limon sıkın. Tırnaklarınızda sirkeyi bir süre bekletirseniz yumuşamasını sağlayacaktır. Sonra yavaşca pamuk yardımıyla ojenizi tırnaklarınızdan çıkarabilirsiniz.