Kredi kartı ile EFT yapılır mı?

İçindekiler:

  1. Kredi kartı ile EFT yapılır mı?
  2. Başka karta nasıl para yatırılır?
  3. Banka kartıyla havale nasıl yapılır?
  4. Ibanla nasıl para yatırılır?

Kredi kartı ile EFT yapılır mı?

Kredi kartı kullanılabilir limitinizin 0'ü kadar EFT veya Havale işlemi yapılabilir. Kredi kartından EFT ve Havale işlemlerinde chip-para kazanımı sağlanmamaktadır.

Başka karta nasıl para yatırılır?

Öncelikle ATM'deki “GİRİŞ” seçeneği seçilir. Kartsız İşlemler ana menüsünden “Hesaba Para Yatırma” adımı seçilir. Parayı yatıracak kişi, beliren ekran üzerinden kendi cep telefonu numarasını girer. Para gönderimi gerçekleşmesi istenen hesabın numarası ve “Şube Kodu” yazılarak “Evet” tuşuna basılır.

Banka kartıyla havale nasıl yapılır?

Havale Nasıl Yapılır? IBAN veya hesap numarasıyla genel olarak "para transferi" kısmında yer alan havale seçeneği üzerinden yapılır. Havalede IBAN veya hesap numarası girildikten sonra kişinin adı, soyadı veya sadece baş harfleri işlemin teyit edilmesi için gösterilir.

Ibanla nasıl para yatırılır?

Havale tuşuna tıklanır; hesap numarası ya da IBAN ile para yatırma seçeneklerinden biri seçilir. Para yatırılacak hesaba ait şube kodu, hesap numarası ya da IBAN numarası tuşlanır ve yatırılacak miktar girilir. Aidat, kira vb. bir açıklama girilir, daha sonra göndericinin kimlik numarası ve doğum tarihi istenir.