Nazmi isminde kaç kişi var?

İçindekiler:

  1. Nazmi isminde kaç kişi var?
  2. Türkiyede kaç tane Nazmi ismi var?
  3. Nazım ismi ne anlama gelir?
  4. Remziye ismi ne anlama gelir?
  5. Nazım ismi kuranda geçiyor mu?
  6. Ayse Kuranda ne demek?
  7. Ayşe Fatma isminin anlamı nedir?
  8. Ayşe isminin yanına hangi isim yakışır?

Nazmi isminde kaç kişi var?

Nazmi isminin cinsiyeti: Erkek. İsmin renk sembolü: Mavi. Türkiye'deki kişi sayısı: 15538. Türkiye'de kullanım oranı: 776.

Türkiyede kaç tane Nazmi ismi var?

Türkiyede kaç tane Nazmi ismi var? Türkiye'de Aralık 2018 itibariyle tam olarak 22.287 tane Nazmi ismini kullanan insan bulunuyor. Tüm isimler içinde 774 sırada. Yani Türkiye'de her 4,908 kişiden biri Nazmi.

Nazım ismi ne anlama gelir?

Nazım isminin anlamı da şöyle; 1. Düzenleyen, tanzim eden.

Remziye ismi ne anlama gelir?

Remziye isminin anlamı ve ne demek olduğu merak uyandırmaktadır. İsmin anlamı ve ne demek olduğunun yanıtı; Simge ile ilgili, İşaretle, Simgeli yahut simgesel. Remziye ismine sahip kişiler; iç dünyalarında yaşadıkları yoğun duyguları dışarıya yansıtırlar. Derinlemesine inceleyen ve düşünen kişilerdir.

Nazım ismi kuranda geçiyor mu?

Nazım İsmi Kur'an'da Geçiyor mu? Nazım ismi Kuranda yer almıyor. ... Fakat Nazım ismi Kuran ayetlerinin herhangi bir kısmında geçen bir isim değildir.

Ayse Kuranda ne demek?

Arapça kökenli bir isim olan Ayşe, rahat yaşam süren bolluk içinde yaşayan, rahatına ve konforuna düşkün; zengin, bolluk görmüş ve huzurlu anlamına gelmektedir.

Ayşe Fatma isminin anlamı nedir?

Fatma İsminin Anlamı Nedir? Arapça kökenli olan Fatma ismi, 'çocuğunu sütten kesen kadın; temizlik, saf ve iffetli kadın' anlamlarına gelmektedir.

Ayşe isminin yanına hangi isim yakışır?

Ayşe isminin yanına ikinci isim olarak ise Elif, Naz, Ece, Nisa, Tuba, Melek, Gül, Nur, Bilge, Betül, Zehra, Deniz, Beril, Can, Naz ve Berra isimleri önerilebiliyor.