Internetten laboratuvar sonuçları nasıl öğrenilir?

İçindekiler:

  1. Internetten laboratuvar sonuçları nasıl öğrenilir?
  2. E devletten kan sonucu nasıl öğrenilir?
  3. Biyopsi sonucumu nasıl öğrenebilirim?
  4. ASM tahlil sonuçları ne zaman çıkar?

Internetten laboratuvar sonuçları nasıl öğrenilir?

https://enabiz.gov.tr/ resmi internet sitesi üzerinden açılan sayfada T.C. kimlik numaranızı ve e-Nabız şifrenizi girerek giriş yapın. Eğer e-Nabız şifreniz yoksa bir kayıt oluşturarak ya da e-Devlet üzerinden giriş yaparak sisteme giriş yapabilirsiniz. Daha sonra sonuçlar bölümünden pataloji sonucuna öğrenebilirsiniz.

E devletten kan sonucu nasıl öğrenilir?

E Devlet Tahlil Sonuçları Sorgulama E devlet üzerinden tahlillerin görülebilmesi için E nabız sistemine giriş yapılması gerekmektedir. E nabız sistemine giriş yapıldıktan sonra yapılmış olan tüm tahlil ve sonuçların tarih ve açıklama bazında referans değerlerine ulaşabilmek mümkündür.

Biyopsi sonucumu nasıl öğrenebilirim?

BİYOPSİ SONUCU ÖĞRENME E-Devlet sistemi, e-nabız ve MHRS sisteminden giriş bilgilerinizi tamamlamalısınız. Daha sonra sonuçlarım ve tahlillerin kısmından biyopsi sonuçlarınıza erişebilirsiniz.

ASM tahlil sonuçları ne zaman çıkar?

Sağlık ocağı (Aile Hekimliği) merkezlerinin Online Laboratuvar Tahlil Sonuçları internet ortamında vatandaşların kullanımına açıktır. Sağlık Ocağında yaptıracağınız kan sonuçlarını ertesi gün almak istiyorsanız saat 13:00'ten önce kan vermeniz gerekiyor. Cuma günü yapılan tahlillerin sonuçları pazartesi günü açıklanır.