Turkcell özel numara ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Turkcell özel numara ne işe yarar?
  2. Özel numara ne işe yarar?
  3. Turkcell Özel Numara acma nasıl yapılır?
  4. Özel numara nasil açilir?

Turkcell özel numara ne işe yarar?

Normalde numaranız görünüyorsa, telefonunuz üzerinden numaramı gizle komutunu verdiğiniz andan sonra yapacağınız tüm aramalar gizli olur. ... Telefonla görüştüğünüz her kişi numaranızı görmek zorunda değil. Turkcell'in Gizli Numara Servisi ile dilediğiniz zaman aradığınız kişilerin numaranızı görmesini engelleyebilirsiniz.

Özel numara ne işe yarar?

sizi #31# ile arayanların telefon numaralarını görememe olayı. 2000 yılından sonra üretilen telefonlarda arayan numara dijital olmayan bir pstn (yani sabit numara) ise özel numara yazmaz ekranda. ... yalnızca arama yazar.

Turkcell Özel Numara acma nasıl yapılır?

Turkcell'e kayıtlı hattınızı gizli numaralardan gelen çağrılara açmak isterseniz; #253# yazıp arama tuşuma basmanız yeterlidir. Bu işlemi gerçekleştirdiğinizde, Gizli Numaraya Kapatma servisi kendiliğinden iptal olmuş olur.

Özel numara nasil açilir?

Telefonunuzun 'arama' kısmından arama ekranınıza *253# simgelerinizi tuşlayarak aramanızı gerçekleştirin. Bu işlem ilk yapıldığında telefonunuzun gizli numaralara kapatılır. Tekrarladığınız zaman ise özel ve gizli numaralardan çağrı alabilirsiniz.