Labim sonuç nedir?

İçindekiler:

  1. Labim sonuç nedir?
  2. Labim ne demek?
  3. Sağlık ocağı tahlil sonuçlarını nereden öğrenebilirim?
  4. Sağlık ocağında yapılan kan tahlili sonuçları ne zaman çıkar?
  5. Kayıt No Nedir tahlil sonuçları?
  6. Kan tahlilleri ne anlama gelir?
  7. Internetten tahlil sonuçlarımı nasıl öğrenebilirim?
  8. Sonuçlarımı nasıl görebilirim?
  9. Kan değerlerime nereden bakabilirim?
  10. Mide için hangi kan tahlili yapılır?
  11. Kan tahlilleri nelerdir?

Labim sonuç nedir?

Labim internet üzerinden hastalara hizmet veren bir sistemdir. Labim Sonuç sistemi ile aile hekimi tahlil sonuçları internet üzerinden öğrenilebilmektedir.

Labim ne demek?

LABİM - Laboratuvar Bilgi Sistemi.

Sağlık ocağı tahlil sonuçlarını nereden öğrenebilirim?

Aile hekimi tahlil sonuçlarını;
  1. Alo 182.
  2. E-nabız.
  3. MHRS.
BE

Sağlık ocağında yapılan kan tahlili sonuçları ne zaman çıkar?

Sağlık ocağı (Aile Hekimliği) merkezlerinin Online Laboratuvar Tahlil Sonuçları internet ortamında vatandaşların kullanımına açıktır. Sağlık Ocağında yaptıracağınız kan sonuçlarını ertesi gün almak istiyorsanız saat 13:00'ten önce kan vermeniz gerekiyor. Cuma günü yapılan tahlillerin sonuçları pazartesi günü açıklanır.

Kayıt No Nedir tahlil sonuçları?

Kayıt numarası kan verdiğinizde kan tüpünün üzerine yapıştırılan barkod üzerinde yazar. Bu nedenle kan verdikten sonra barkottaki kayıt numarasını almayı unutmayın. Sisteme bilgilerinizi girdikten sonra tahlil sonuçlarınızı görüntüleyebilir ve bu sayfadan çıkış alabilirsiniz.

Kan tahlilleri ne anlama gelir?

Kan alınarak yapılan tetkiklere, genelde kan tahlili denilmektedir. Kan tahlili, bir testin adı değildir, kan alınarak yapılan tetkiklerin tümü için kullanılmaktadır. Gerçekte, kandan çalışılan laboratuvar testlerinin sayısı 1000'den fazladır. Bunların tümüne de kan tahlili denilmektedir.

Internetten tahlil sonuçlarımı nasıl öğrenebilirim?

Tahlil sonuçlarınızı öğrenmek için https://enabiz.gov.tr/ sayfasına tıklayarak T.C. kimlik numaranızı ve e-Nabız şifrenizi girmelisiniz. Giriş yaptıktan sonra sol tarafta bulunan simgelerden tahlillerim seçeneğini tıklayınız. Böylelikle ultrason, röntgen, MR ve tüm tahlil sonuçlarınıza ulaşmanız mümkündür.

Sonuçlarımı nasıl görebilirim?

Tahlil sonuçlarını T.C. Kimlik numaranız ile öğrenmek için e-Devletten, e-Nabız sisteminden veya ilgili hastanelerin laboratuvar sonuçları bölümünden öğrenebilirsiniz. Sonuçlarınıza E-devlet veya E-Nabız üzerinden ulaşmak istiyorsanız öncelikle T.C. Kimlik No ve E-devlet şifresi ile sisteme giriş yapmalısınız.

Kan değerlerime nereden bakabilirim?

Devlet hastanelerinde kan tahlili yaptırdığınızda devlet hastanesinin kendi web sitesi üzerinden Laboratuar Sonuç Sorgulama bölümünden TC Kimlik No ve Protokol No ile kan sonucu sorgulaması yapabilmektesiniz.

Mide için hangi kan tahlili yapılır?

En iyisi, GastroPanel isimli testi yaptırmanızdır. Mide hakkında en geniş bilgiyi, GastroPanel isimli test ile alabilirsiniz. GastroPanel isimli test ile, mide ile ilgili geniş bilgi alınabiliyor. Bunlar Pepsinojen I, Pepsinojen II, Pepsinojen I/ Pepsinojen II oranı, Gastrin-17 ve Helikobakter pilori isimli testler.

Kan tahlilleri nelerdir?

En Önemli 10 kan analizi
  • Kan şekeri ve insülin. Açlık, tokluk kan şekeri ve insülin seviyeleri sık yapılan testler arasında. ...
  • ALT/AST/GGT. ...
  • Hemoglobin ve hemotokrit. ...
  • Sedimantasyon hızı ...
  • TSH. ...
  • Total kolesterol. ...
  • Kreatinin. ...
  • B12 vitamini ve D vitamini seviyeleri.
Daha fazla öğe...•BE