Doğa Koleji öğretmenleri maaş aldı mı?

İçindekiler:

  1. Doğa Koleji öğretmenleri maaş aldı mı?
  2. Özel okul öğretmenleri ne kadar maaş alıyor?
  3. Ek ders saati kaç TL?
  4. Vedat Saçaklıoğlu kimdir nerelidir?
  5. Özel okul atamaları nasıl oluyor?

Doğa Koleji öğretmenleri maaş aldı mı?

Beş aydır öğretmen ve çalışanlarına maaş ödemeyen Doğa Koleji 30 Aralık'ta İstanbul Teknik Üniversitesi Vakfı'na (İTÜ) devredildi. Devirden sonra çalışanlara maaş ödemesi yapılacağı duyuruldu ancak aradan geçen sürede hâlâ maaşlar ödenmedi.

Özel okul öğretmenleri ne kadar maaş alıyor?

Özelde ise çalışılan kurum, başarı, deneyim önemlidir. Devlette öğretmen maaşları 2021 ortalama 5 bin TL'ye yakındır. Özel sektörde ise öğretmen maaşları en düşük 3 bin TL'dir. Başarı, kurumun politikası, deneyime göre ücretler 10 bin TL'ye kadar yükselebilir.

Ek ders saati kaç TL?

Öğretmen ek ders ücret zammı enflasyon rakamlarına göre belirleniyor. Bu değerlendirmenin ardından, 2021-2022 sözleşmeli öğretmen ek ders ücreti 18,21 TL olarak belirlendi. Devlet okullarında çalışan ücretli ve kadrolu öğretmenlerin ek ders ücreti ise 21,46 TL oldu.

Vedat Saçaklıoğlu kimdir nerelidir?

VEDAT SAÇAKLIOĞLU 1984 Yılı İstanbul doğumludur. 20 yılı aşkın iş deneyimi ile Metal Varlık Yönetimi A.Ş. de Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapmaktadır.

Özel okul atamaları nasıl oluyor?

Özel Okul Açarken Mutlaka Özel Okul Müdürü evrakları dosyaya konulur. Daha sonra Özel Okul Ruhsatı alındıktan sonra bütün personelin atama işlemeleri yapılır. Özel okullarda müdür, müdür yardımcısı, öğretmen ve diğer personel olarak çalışan tüm personelin özel öğretim kurumlarına uygun olarak ataması yapılır.